Lilllördag !!

Har precis varit på grekiskan, det gick bra och vi hade något läxförhör, har as mkt att plugga på till nästa gång också !! Nicole och jag hade en jätte trevlig dag idag. Vi drog in till stan vid 10 och kollade på lite kläder, Nicole köpte bla. Toffsar. Sen käka vi doncen... Och fikade på Latte house, sen vare dags för skola, men dagen gick as fort.

Så nu sitter vi här och väntar på att Cindy ska fixa sig färdigt. Ska snart dra ut på inspark, kommer bli skit kul. Hatar dock att det är 80-talstema, ser förjävlig ut och alla kollar. Men men man får bjuda lite på sig själv !! Har massa cider vi ska dela på. Hörs senare och bilder laddas upp om vi orkar lägga upp dom vid tre. De slutar klockan 2. Annara blire imorrn :D ! (Tur att skolan börjar 2 imorrn iaf) !!

See you LATER !!

// Pussar Linnea !!

Kväll finally !

Nu sitter jag och tittar på Olympiakos-Arsenal, Arsenal spelar så bra men greken i målet ägerr sönder alla haha :D
Heja Grekerna !
Good work Nikopolidis! :)



Imorn ska jag och Linnea in tillstan på förmiddagen och gå runt där och fika. det ska bli mysigt, vi behöver det (AA)

//Nicole

Back in the game !

Idag var jag och simtränade. Nu är det dags att börja simma påallvar. Ska försöka satsa på simningen nu :D .

Nu ska jag plugga, Matte. blääh ! .

två bilder till på Linneas och minnya traditionspuss.Fick mig attsakna mitt långa hår lite :( 

 
 //Nicole

Skoltrött !!

Asså shiit varför faan valde jag natur ! Mitt liv går ut på att plugga det är hemskt !! Speciellt när man sätter så hög press på sig själv och inte blir nöjd förnst man har fått mvg. Fick tillbaka kemi provet och labben idag. Fick vg på kemilabben då utskriften var helt fuckad så man såg typ vart tredje ord jag skrev. Fy faan vilken inport svenska det blev ... Så hon skulle skriva ut den igen och fixa så hon kanske höjer betyget. Fick MVG minus på kemiprovet som var assvårt !!! Fy faan vad stolt jag är, fick igentligen vg men klagade upp betyget till mvg!! Hihih fixade så att 5 andra också fick mvg !! Grym man är :) Tror att läraren hatar mig nu .. All min ilska gick faan ut på stackarn..

Men idag gav hon oss ett prov till på onsdag, så det blir sitta hemma o tok plugga igen få vad hemskt !! Orkar inte mer nu ... !!

Tur att jag har något som lyser upp min dag. Min söta lillasyster som säger Nea jag älskar dig så fort man kommer hem !




// Pussar Linnea




Skola

Då var det måndag igen :( ... Men dagen är ändå ganska chill börjar halv 1 med spanska där vi har ett litet förhör jag måste plugga till nu !! Sen har vi kemi och vi ska få tillbaka våra labbrapporter hoppas jag ! Sen har vi mentalträning, helt sjuk onödig lektion som vi får betyg på. Förbättrar andning, självförtroende och självkänsla.

Nu ska jag upp till Nicole äta lite bullar ... eller hon ska äta bullar har faktist börjat mitt nya liv idag :D Inge mera sötsaker eller godis innan julafton, men vi får se hur det går. Jag och Nicole ska iaf plugga lite spanska innan vi drar in till skolan. Blir käka på ica idag innan spanskan.

Längtar tillbaka till tiden när jag o Nicole va så här små, fy faan vad roligt vi hade, lekte hela dagarna och bara njöt av livet. Spola tillbaka tiden tack !! Nu är det plugga Matte C tillsammans på fritiden. Längar till STUDENTEN !!!!




// Pussar Linnea


Bowlingen

För det första så vann jag med skicklighet ;D För den andra hanna spanade definitift in dom där inporterna bredvid ^^ !!











// Pussar Linnea

Första tävling !

Vaknade vid nio, och typ åt frukost. Sen gickjag,johanna och lovisa  (som skulle få skjuts till tunnelbanan).När vi kom ner såg jag Nikola sitta i bilen. Blevriktigtglad atthon skkulle med :D .

vi åkte iallafall till Eriksdal och simmade 50Fjäril på första passet. Jag fick 33, nånting och persa med 3 hundradelar :D . Jag blev riktigt nöjd, eftersom att jag inte tränat. på 50 bröstsimsimmade jag över pers -.-

Men mellan passen var jag och åt kinamat med Emily :D Det var riktigt gott (:O .) och trevligt :) . Vi pratade om bland annat vad som hänt i sommras...

Sen var jag med Linnea, Cindy och Hanna och bowla. Det va såå kul:D
 Linneavann -.-, med tur... jagkom två Cindy trea och Hanna förlora, hon skyllde på handvärk, Men jag tror det vardom påbanan brevidsom distraherade henne ^^ . aja, hooppas vi gör det här nån mer gång :D .  

Godnatt ,kram / Nicole


Då var helgen slut !

Kom nyss hem från bowlingen, det var jätte kul att bowla !!

Syrran ska göra teorin imorrn och köra upp på tisdag, Lycka till !! <3 Och hoppas hon klarar de faan så får man lite snål skjuss hit och dit ! Körningen kommer hon lätt klara men hon har minne som en guldfisk och kommer nog inte klara teorin. Den tjejen får inte in någon teori i huvudet över huvudtaget. Men älskar henne, eller älskade henne i den här åldern iaf ! <3



// Pussar Linnea

:(

Faan vad tiden går snabbt!

Fredags på väg hem från skolan:



Och nu sitter man här på söndagen och det är skola imorrn igen :( Usch !!!
Det ända positiva är att vi iaf inte har typ 5 prov o skit denna vecka.

Helgen blev absolut inte som planerat :(

Fredags- Va på Nicoles simning och kollade på henne, efter det åkte vi hem. Therese frågade om vi skulle dra med på fest, men killen skulle logga in så vi blev hemma. Han loggade in typ vid 12 och vi chattade typ till 4 ngn gång. Först var det lite seriöst prat om hur vi ska göra o så ... Lite jobbigt men vi kom inte direkt fram till ngt. Sen hade vi lite roligare också ;) ...

Lördags- Vaknade klockan 7 så sov i 3 timmar skulle hjälpa till o jobba på vippan. Det va as tråkigt men tiden gick ganska fort ändå! Jobbade från 8-3 och fick 800, jävligt najs. Trodde inte att jag skulle få så mkt då jag brukar hjälpa till o inte få ngt alls. Skulle hitta på ngt med Nicole sen men deckade framför tvn as tidigt. Va helst slut !!!!

Söndag- Vaknade sent, sovmorgon !!! Gick ner till skäris med alma, städade rummet lite och nu ska jag snart åka o bowla med hanna och nicole , efter att nicole simmat klart !! Hoppas det går bra för henne !!

// Pussar Linnea


Tråkhelg



  • Fattar inte att helgen blir såhär även om man inte har plugg :O. får satsa på söndag kväll xD


    Nu har jag och Linnnea suttit uppe två "gåutkvällar" i rad. I fredags gick vi inte ut och gjorde något , för då skulle hennes älskling logga in, och jag stanna hemma och höll henne sällskap hela kvällen.
    Idag var hon riktigt trött ,efter gårdagens sena chatt,och dagens tidiga jobbmorgon. Plus ska jag simtävla imorgon bitti, så vi satt hemma i soffan en kväll till. Linnea somna tillochmed ! .

    Ajatävling imorgon. Insim 10 på eriksdal, (skönt), och jag ska simma 50 bröst och 50 fjäril. Är helt otränad så vi får se hur det går x)
    Imorrn måste jag fylla på mitt comviq 3000 fria sms (A) ...

    Bästa vänner föralltid ♥
  •         

                   //Nicole


:(

Trodde att jag skulle få prata med min älskling men nej tyvärr så loggar han inte in , sur jag blir !
Men älskar han så mkt !!



Har aldrig varit så glad som han gör mig !!

JAAAA :D !! Haha gissa vem som logga in om inte min älskling !! Faan vad glad jag blir Ciao, UPPTAGEN nu ,, en vecka sen vi pratade om inte mer <3

// pussar Linnea

Saknat !

Nu sitter jag och pratar med Oskar, Ogmar, På msn, med headset. Har saknat min sms kompis så mycke :O . ♥

så synd om Linnea att orientalis inte logga in :/ , asså han är så.. -.-

Imorn blir det en tråkig dag, kan inte gå ut på kvällen för har typ tävling dagen efter.

Men på söndag så är de ju först tävling sen har Linnea typ planerat för kvällen :) .



♥   Kram/ Nicole

Helg !!

Fy faan va skönt med fredag och nästa vecka är sen vecka så äntligen får man sova lite !!
Idag gjorde jag om mitt biologi prov då det inte gick så bra för vi hade 9 uppgifter och redovisningar förra veckan så man prioriterade det största proven, fick iaf vg på den och man kunde bara få de så är nöjd ! :D

Fick lönen idag som sagt, jävligt najs !!

Haha det här är det jag får 150 kronor i timmen för. Lättroad unge eller vad, hon skrattar bara jag säger Hej !



Ändrade planer för helgen:
Lördag-
Jobba klockan 8, inte kul !!! Blev typ ingenting med klassgrejjen så får väl hitta på något annat!
Söndag- Bowling med Nicole, Hanna och Cindy om hanna fått sina  pengar, vilket inte va säkert :/ Annars blire väl bio med Nicole eller något :) Plugga inför spanskan och läsa doktor glas också :( !!  


Helg snart :D

Imorgon är det fredag :D !!!
skit skönt att det är helg nu, orkar inte med skolan fy faan vad trött man är. Aja nu är det mesta klart får se hur det blev när man får tillbaka resultaten.

Igår va det grekiska och det var skit kul, vår lärare e as bra och kan läsa och stava, vilket är as svårt då det finns 8 olika i, haha blir att man använder fel i ibland, men men :D
Idag va det löndags tydligen, fick 600 kronor för att passa Emilia 3 dagar. Får 150 kronor i timmen så jävla nice, gör typ ingenting !! Och imorrn får jag min andra lön så imorrn blir man rik :D !

Planer för helgen:
Fredag-
Blir nog en chill dag, har hel dag eftersom att jag har kemilabb så kommer nog vara as trött, och min Grek kommer logga in på datan för första gången på en vecka, han har flyttat så han har inget internet, så ska prata massa med honom :D <3 Kanske hittar på något men tror inte det måste vila !!!

Lördag- Kanske blir någon chillsak med klassen, om de är flera som e på. Vi får se annars hittar jag på något annat. Lite kul måste man ju oxå ha (a)

Söndag- Ska bowla med hanna, nicole och kanske cindy !! Hanna har lovat det nu så ...
Kanske ska med och kolla på söta syster när hon tävlar gymnastik. Hon är så jävla duktig och det var länge sen jag kollade på henne.

Är man vig eller är man vig ?!



// Pussar Linnea


Grekiska !

Idag var jag och Linnea på grekiskan(5-8), Johanna var "sjuk".
Vi fick våran efterlängtade privatlärare,Hon var RIKTIGT bra!. Vi lärde oss skiiitmkt påbara .. 3 timmar !. Hon var snäll oxå , och ville åka skidor / gå ut med oss någon dag.  Tror hon var 25 år och ganske nyimporterad i Sverige,men hon kunde bra engelska!. Nu ska jag, Kommer inte komma upp imorn. Sen är de fucking Coachsamtal-.- . Orkar inte ! .








Pussar/ Nicole

long time no see !!

Har inte bloggat någonting, inte hunnit och har haft fullt upp.
Har äntligen börjat bli lite friskare. Men nu när öroninflammationen är borta så börjar man bli förkyld iställe, inte kul!! Hehe idag blev det kyckling igen, Nicole glömde sitt matkort så jag la ihop matkortet med Putte och Zackarias så alla kunde dela på maten. Såg ut som huliganer som delade på en kyckling!

Idag var det Kemiprov och när till och med Patrik sa att det var svårt så lovar jag er att det va riktigt svårt !! Aja får bara vänta på resultatet. Nu är det mesta äver iallafall känns riktigt skönt !!

Igår hade vi idrottslektion, haha det va faan roligt! Vi körde ngon poängjakt ock skulle göra massa saker på tid. Typ ta kort på en båt, klappa ett levande sjur o fota o Allt möjligt, två av sakerna var att göra en uppvärmning på 5 minuter och även köra följajohn. Hehe här får ni ett litet videoklipp:

Snart ska jag till Grekiskan och hoppas att vår nya lärare har kommit !!!

// Pussar Linnea


yo

Haar inte uppdaterat på länge nu, anledning, mycke plugg också har inte min bärbara funkat. ´Nu har mamma fixat den, men den fungerar bara i köket :'O.

Aja, ska plugga Kemi med Linnea nu, puss / Nicole


Grekdans

Jag och nicole dansar grekdans, haha värsta proffsen ju ska uppträda för 500 pers !!
Och jag visste inte att vi skulle göra tv snurrar irad (a)



// Pussar Linnea

Söndagkväll

Varit uppe hos Nicole, vi pluggade lite Kemi asså fy faan är en riktig plugghäst nu för tiden. Men g natur andra året är faan inte kul !! De är plugg som gäller men det är roligt att man kan ha lite kul med Nicole samtidigt. Vi hade köpt choklad och smälte sen doppade vi banan, apelsin och vindruvor i. De va as gott !!

Nu ska jag duscha, kolla lite på tv och sen sova. Har skolfoto imorgon så det blir gå upp tidigt imorrn !!
Har fortfarande int i örat men kan iaf sova på nätterna nu, skönt!! Kanske för att man går på alvedon, kåvepenin och örondroppar dagligen.

Hehe pluggisar or WHAT ?!
Men behöver faktist glasögon när jag läser (a) Har fått as dålig syn!


// Pussar Linnea

Lite bilder från kvällen

Underbaraste Hanna !!
 

 
Bästa Nicole !!



Söta Kay !!


Snygga Denise !!

Och självaste Jag !!


// Pussar Linnea


Tiden går fort !!

Plugg, plugg och ännu mer plugg är det enda jag kan säga. Har haft så mycket den senaste tiden men dom största proven är över nu. Matte provet var sjukt svårt, inget hon ens har gått igenom. fy faan mvg talen var hemska !! Typ ingen i klassen klarade det. Får väl vg på de provet. Biologin var inte så svår men hade inte pluggat alls, la ner mer tid på matten. Sen har jag skickat in kemilabben, blev faktist riktigt nöjd med den :D .

Är jätte stolt över mina smsyskon så duktiga. Alice vann med 11-0 när hon spelade match i helgen, min lilla suktiga målvakt som alltid håller nollan. Sen lilla syster som är 9 kom etta på hennes gymnastiktävling. Det är hrlt sjukt när hon gör flickis / volter på en bom. Grymt duktiga dom är !!

Igår firade jag, Hanna , Kay och Denise Nicole. Det var jätta mysigt och vi åt as god mat !! Sen kollade vi på en sjuk dåligt film. Fast jag asgarvade ändå XD
Hoppas Nicole laddar upp bilder från kvällen snart !!

// Pussar Linnea


:)

Idag var Linnea,Hanna, Denise och Kay här och firade min födelsedag. Vi åt gott och kollade på en failad film. Det var riktigt trevligt. Bilder kommer imorn .

Jag fick en skitnajs present av dem,eller kommer få ! . Vi ska haen" grekkväll" och äta grekisk mat och kolla på den nya filmen som kommer, Mittstora feta grekiska... nånting, Tack:D <3


<Hej en video jag älskar Alla mina vänner måste ha sett / hört den xD :



Nicole

Kllaaar !

Änligeen är " allt " plugg klart ! . Vi har bara ett prov och en bok att läsa kvar. Blevprecis klar med labbrapporten, och så var de två prov idag.
Så skönt att allt är klart iallafall!.

Idag fick mamma för sig att skaffa Facebook så jag fick hjälpa henna, det tog tid för henne att välja bild men tillslut valde hon :


Jusste , Glömde nästan. Igår kom Micke Nillson( Vandringskompisen) över med en finbok men bilder på svenska fjället och en stor påse bullar :D , tack (A)

nu ska jag sova (A), eller dra från datan iaf, har huvudvärk ! :P
Puss, Nicole


Usch !

Har nyss varit hos doctorn och jag mår skit dåligt !!
Borde inte gått till skolan idag men jag har två prov och en kemilabb som ska vara klar tills imorrn så måste gå till skolan. Jag hade öroninflammation och så hade jag även öroninfektion i trumhinnan så han sa att jag ska vila ligga hemma för att jag borde ha jävligt ont! Vilket jag har speciellt på nättarna då jag inte alls kan sova :(
Så jag går på alvedon, pencelin och örondroppar för tillfället, inte kul !!!
Fy faan vad stress kan fortfarande inte logaritmer och skit sen ska jag läsa 46 sidor som jag har prov på med feber asså gud vad jag inte orkar !! Ska fira att det är helg sen om jag inte ligger hemma sjuk helt förstörd.

Ska slita med 46 sidorna nu, sen blir det sovdags och upp klockan 7 då man ska på fördjupning. Börjar igentligen 1. Suck asså, ingen sovmorgon för mig. Ska nöta matte imorrn :(

// Pussar Linnea

Presenter !

Sååå. Nu är det dags att skriva vad jag fick :D

Av mammie-
Två mössor, ettheadset, jeansleggingsen jag önska mig, underkläder, och detbästa av allt, jagskafå hela studiebidraget istället för 500! :D
Av Pappie- Fick jag 1000 och ett jättegulligt kort. och sen ska han fixa körlektioner till mig så vi kan övningsköra, lite läskigt med hans arghet x), men woho :D .  
Av mormor och morfar- en silversked, massa godis, 500 kronor av varja morförälder, alltså 1000 (A). sen en fin blombuckett.
Av Åsa- 300 kronor och en noblesseask.  
Av Jem- 200 kronor på sf bio :)

TACK allihopa :) //Nicole

Yeaahh !

Nu fan är jag 17 ! :D Tack alla som grattat mig, ni betyder ! :)
Presenter berättar jag när jagfått allt :) .. Pussar .

Jusste, jag är kär :)

Pussar, Nicole

Grattis !!

Idag fyller Nicole 17 år, idag har jag kännt nicole i 17 år !! Fy faan vad roligt och mycket saker vi har upplevt i 17 år.

STORT Grattis !!! <3<3

// pussar Linnea


Sista dagen som 16

Countdow- Ja imorgon fyller jag ju 17 :D , och de kommer gäster påkvällen.Failen är att vi har två stora prov och en labbrapport tillpåfredagsåkommer sitta hela kvällen på mindag ochplugga! -.- . 


 Idag på grekiskan, när vi hade våran danskurs, sa dom att viskulle dansa makedon...nåntingdansen för 500pers nå dag :O, fett pinsamt xD

ska iaf sova nu för det blir tidigt imorn !-.-



Bilder påmitt hår lockigt. Johanna tog bortfärgennär vi camma med några i Grekland. vet inte hur man fixar -.-
//Nicole

Sjuk

Kom hem från grekiskan nu. Kan läsa på grekiska efter andra lektionen, inte dåligt !!
Förstår väldigt mycket när hon snackar också men kan bara basic sakerna när jag själv ska prata... Måste bli bättre på pratbiten. Haha sen hade vi den traditionella grekdansen där läraren berätta att vi ska ha en uppvisning för 500 personer antingen i söderholmsskolan i vårberg eller i skanstull. Lite pinsamt xD

Ska nog sova nu mår skitdåligt !! Har 39 gradersfeber, öroninfektion, halsfluss, ont i huvudet och mensverk. Kan det bli bättre än så?! Har prov på fredag och sista mattelektionen innan provet imorrn så måste lixom gå för att förstå logaritmer och de :(

Bilder från när vi pluggade i parken, as mysigt!!








Godnatt på er
// pussar Linnea


STRESS

Fy faan vad stressigt. Imorse när man kom till idrotten skulle vi hålla en liten lektion och vi skulle då hålla kordination och vi valde att ha dans. Hehe Cindy och Hanna hade tänkt sig nåon street dans men nej det slutade med att vi skulle lära ut Grekisk folkdans, älsklingen min borde vara stolt över mig (a)
Men på idrotten säger Hanna att labben skulle vara klar till 12:00 inte 24:00 som deadlinen alltid brukar vara. Så slutade lektionen 10 åkte direkt hem för att finputsa labben och skicka in den. Finpustning in my ass, då fanns självklart inte dokumentet kvar så skickade in den för 3 minuter sen och fick skriva en hel labb på 10 minuter då jag kom hem vid halv 12 och datan fucka upp sig. Skänt att jag hann skicka men är inte alls nöjd med labben !!

Fy faan vad tragiskt det låter att skolka från matten för att göra sin biologi och stressa sönder. Men men nu blir det mer plugg med Nicole måste ta tag i det där med logaritmer, har prov på de på fredag. Vi går nog och sätter oss i parken med lite fika, mysigt mysigt :D

Bilder på mina nya smycken kommer snart.

// Pussar Linnea


Snooze

Idag vakna jag vid 6, snooza några gånger och så plötligt vakna lag av ett sms vid halv 7 ! . jag tänkte direkt, inget smink idag då.

Sen gick jag till fönstret och kolla ut, Skit häftigt. Solen gick upp bakom dimman !



Sen drog vi på idrotten men stod bara och kolla på typ ..

Bilder från idrotten:
//Nicole

:D

Va och red idag , gick väl ganska bra faktist. Efter ridningen så tog jag snål skjuss hem med vanessa på moppen, haha amanda fick åka bakom therese vilket jag vägrar göra om du vi ramla  och skrapa upp hela benen förut!! Min skjussare vanessa litar jag på och hon är säker!! Så jag passade på att gå till Annika eftersom vi typ blev avsläppta där, valde ut ett par jätte snygga smycken. Ett halsband,  två armand och ett par örhängen. De kostade 2000 men skulle igentligen kosta typ 4000 om jag inte skulle få det för inköpspriset. Det är skönt att man har en gudmor som jobbar på dyrbergkern så man får massa fina smycken !! Lägger upp foton imorrn. Fick även massa kläder !! Typ rena rama julafton här ju :D Åh snart fyller Nicole år måste köpa något till henne också.

Men nu ska jag sova upp klockan 6 imorrn och ha gympa även fast jag har öroninfektion och halsbränna...





Va bara tvungen underbara bilder på mamsen o papsen <3

// Pussar Linnea


Arghh !

Jag skulle ju skriva dagbok, men så blev det inte!. Jag hann skriva nått ord innan det plinga på dörren. Det var Linnea! hon uppehöll mig en stund tills jag börja chatta och cama med Bush, Fation och Baci. Sen fortsatte jag sitta vid datan tills det blev mat, cama lite me ngn turk och GrekDimitri. Sen var det plötsligt mat !, jätteegod wok som mamma och Jem fixat :) . Sen satt jag och Johanna vid datan tillsammans, ! Sen ducsha jag och gjorde mig iorning för sängen, och nu ligger jag här på rygg med datan. Min Viljestyrka och kämparglädje är så sjukt dålig. Måste fan sätta mig i porten med den där jävla boken och en penna, INGET MER . då kanske jag skriver klart den.. Nej då skulle jag säkert läst den x) .
Help me ? (A)

 Den här bilden kommer ni nog se mer av xD -.- .. Ska kanske läsa dagboken för att få lust att skriva ? , har fan lust att få lite Flashbacks :)

Countdown - En timme kvar och jag orkar inte vänta den (A) . säger såhär, i vissa länder är det bara två dagar kvar ! :D ♥

Idrott om några timmar -.- . 9 ! , vakna om 7 timmar, haha Godnatt :D !!!

/ Nicole


Yeaah !

Jag har inget att göra så nu kanse det äntligen är dags att vända sig ( lägga mig på mage) och skriva klart dagboken från  Grekland ! . aah, sen måste jag äta -.- '

 Skulle vara gott med Lemonada och choklad till dagboksskrivandet :O .


PLUGG

Är sjuk så har varit hemma och pluggat hela dan :( ! Fy faan vad tråkigt de är att plugga men men det är bara att stå ut. Är nästan färdig med min biologirapport men är inte alls nöjd. Skulle öppna matteboken och försöka plugga lite men stängde den direkt. Förstår inte alls det där med logaritmer och skit. Fy faan !!
Nu ska jag ta en paus och försöka laga lite mat. Sen ska jag iväg och rida senare ikväll om jag orkar med det och om jag mår bättre.


Jag och Karesse, dålig skärpa





Back to Matteboken, fuck !!

// Pussar Linnea

I have a dream !

Hade en fett mysig dröm inatt. Jag kommer ihåg att det var utanför huset, men i drömmen sa jag att vi var utanför Mustis hotell :o . ´Men iallafall, jag och Fation lekte och hade kul som vanlig , men tillslut bar han upp mig, vi tittade på varandra , han kysste mig, jag kysste tillbaka :O ,han sa, Har velat göra det där länge nu!  sen bar han iväg mig (bort från mustis hotell), till stora gården, vi la oss i gräset och prata och kysstes lite mer. sen kom Lorri och hans familj som skulle åka hem, och min mamma bjöd dom på Tacos, x) . då försvann Fation . Precis när jag skulle få Lorris nummer...  vakna jag av att morfar kom och hämta mormors väska som hon glömde igår.


                                Älskar bilden på oss, den talar för sig själv :) , saknar !

 också tacosen !:P , blev sugen -.-


Vila i frid

R.I.P Giorgia,du var en underbar person. hade hoppats att du skulle leva längre :(

 okänt- 12/ 9-2009 (grekiskt kors enlikt wikipedia...)








Countdown - lite elakt att skriva in det här men , 3 dagar kvar :D♥

Dagen & Sommarbilder



Idag har det varit plugg hela dagen. men fick ändå inte så mycke gjort -.- . aja slappat hela dagen iallafall. Sen kom mormor, morfar, Åsa och Lelle och åt middag hos oss, jättegott :D.

Här kommer bilderna från fikat igår, och de första på mej i kort hår !




Måste väna nu ett tag på att bilderna ska laddas upp så passar på att ladda upp lite bilder på underbara killar, från Grekland :) .

 Keidi-alltid Glad, Umpa-umpa- Linneas ex, Råttan-alltid miner på bild.Jag och Johanna.
 Keidi, Umpa-umpa, Råttan (I kill you) Linnea
 Bush- hans fina muskler♥
vi försökte gömma oss. Men dom hitta oss :P
 Sötisen- såå underbar !, hitta ingen bättre bildkeidi-en favoritkille
Fation- En favorit!, hade alltid kul med honom, syns lite på sista bilden uppe i högra hörnet (A) Jag ♥ våra blickar på första bilden !
 Katten & Fröken Fräken- Syskon,bild 1,Glasögonormen (min kompis)och Katten (Johannas heting),bild 2,Fröken Fräken, min lilla bästis haha.
Lite coola bilder från stranden :)
 Råttan- Görankiller !, han mörda vår madrass -.-

Klar :D // Nicole

Nya smycken !!

Faan vad glad jag blir, är barnvakt åt milla och mållgan fast annika tog med Mållgan på bio och nu när hon kom tillbaka med honom så påminde hon mig om att jag ska få massa smycken av henne. Hjälpte henne och jobbade för Dyrbeg Kern i somras så har 2000 innestående hos dem. Så imorrn eller på tisdag ska jag till henne och välja smycken!! Skit najs.

Så fiiina !!!

 

Är fortfarande sjuk och har feber så stannar nog hemma imorrn. Usch asså har varit krasslig och sjuk nu i en vecka... Måste faan bli bättre snart. Har inte börjat med biologin än :( Får göra det imorrn iställe.

//Pussar Linnea

Plugg

Äntligen klar med idrottsinlämningen!! Ska väl bli klar med biologilabbrapporten idag också men sen får de vara klart för idag. Gick ut med Johanna imorse och sprang, va as duktig. Sprang hela slingan och tappade en johanna på vägen. Farmor och Farfar va här idag också. Firade pappa som fyllde år igår.

Här är en bild på min kappa som jag fick av mamma

Lägg märke till att jag inte har en ända sak på golvet :D så himla duktig, haha ni vet inte att de ser ut som en bomb nu dagen efter (a)

// Pussar Linnea


wiee.

så trött efter dagen !, har typ städat hela eftermiddagen med Linnea, hon hade det jävligt skitigt innan... näe , många barn där och så.

I förmiddagas var jag och Linnea och fika, varsinn morotskaka. Smaskens :). Sen mötte vi mamma så köpte hon min kavajkappa, som icke-födelsedagspresent :D. Bilder frånallt kommer imorn..

sen cammade jag med en grek oxå :D, skit najs!!!

Countdown- haha, det bästamed att fylla 17 är att det bara är ett år kvar till18 .. Haha , då blir det party :) . aja, om fem minuter är det bara 4 dagar kvar. Lägntar !!

 // Nicole

pappas födelsedag !!

Hej hej !
Idag fyller pappa år , hmm ... 43 blir han ! Gubbe nu faan. Eftersom man sagt upp sig på jobbet så har man absolut inga pengar så städade hela huset. Alla som har varit här hemma vet hur de brukar se ut, men nu ser det inte ut så ! La ner 6 timmar på att städa, fy faan vad tråkigt de va . Men pappa blev glad iallafall! Var dock inte så sugen på att vara snäll och städa eftersom att jag bråkade och va jätte sur på mamma. Tror hon hade lite skuldkänslor som hon alltid får (då hon alltid kommer och säger förlåt jag älskar dig 5 minuter efter hon skällt ut mig) men hon kom hem med en jättefin svart kappa från Veromoda, blev jätte glad :D Laddar upp bild imorrn.

Igår va Jag och Nicole på bio där vi träffa amanda, magdalena och matilda. Vi såg the ugly truth den va faktist riktigt bra ! Så fick vi skjuss hem av matilda också, haha det va jävligt läskigt då polisen slicka oss i ärschlet från heron ända hem, hehe åkte lite olagligt...

Känns lite tragiskt och sitta i sängen och blogga en sån här lördakväll men har typ någon öroninfektion, jätte ont i halsen och allmänt seg !! Så orkar inte göra så mkt, hade tänkt och plugga till matte och biologi provet och tänkt o börja på kemi och biologi labbrapporten men har inte ork till att öppna böckerna. Har lovat Johanna att möta henne imorrn klockan 9 och jogga fattar inte varför, kommer dö om jag ska jogga i det här tillståndet!!

Idag var även jag och Nicole nere i skärholmen, nicole köpte sin svarta kappa som HON vägrar lägga upp bild på ... ska tvinga henne . Lillsyrran köpte min svarta peakjacka för 1000 så måste hitta en ny men det finns fan ingen jag vill ha :/ Får leta vidare

Grattis pappa :D !! <3

Många pussar // Linnea


Mixat

Medan jag väntar på att en människa ska logga in på msn passar jag på att blogga.

Idag har varit en lååång dag med FYRA lektioner, Svenska, Matte, Biologi och Kemilabb. slutade vid tre och gick direkt och träna, vilket var dumt. Nu sitter man ju här med halsbränna och är superförkyld !!!. yeah ... -.-

Sen harjag Klippt håret också :O, Linneassyrra Amanda klippte det typ i nipples längd x) . Jag blevganskanöjd med det förutom attdet är ovant och hemskt i toffs (A).

Countdown- 5 dagar kvar och jag har varit i centrum med Hanna och Linnea nu :D . Kollade ut en höst"jacka" ett par jeansleggings och lite underkläder , najs:) .

Sen var det nya mongobilder från tunnelbanan, enjoy
         
//Nicole

In action !!

Idag var jag och Nicole jätte duktiga som var ute o jogga ! Hehe är så stolt över mig själv. Ska ladda upp nåra bilder när vi sprang slingan.

             

Vi hade även vårt föredrag idag som gick jättebra vi fick högsta betyg på den !! Mitt under vår presentation fick Nicole ett ryck och började dansa grekdans... hon drog med mig också ! Kan läsa på Grekiska nu :D satt hela mattelektionen och tränade.

Sen åkte Jag, Hanna och Nicole till Il Piato och åt en sweet chilimacka den va as god ! Sen åkte vi till Skärholmen och Nicole kollade på presenter. Hon hittade en kavaj som va as fin på henne :D

Nu ska syrran klippa mig och Nicole, vågar hon klippa sig kort ? De får ni se senare när jag laddar upp bild !!
// Pussar Linnea



To not forget

Sen var det ju bildbeviset på hanna oxå !




Tack darling :D , du är så snygg i uppsatt;)

Grekiskan

Ja nu har vi varit på grekiskan. Vi hittade lokalen direkt ( stalkade några som pratade grekiska) . Men när vi kom fram och sa attvi ville börja så var där bara importgreker som inte kunde svenska.Jagförsökte kommunicera med dem då de pratade grekiska/engelska / "svenska" och svarade så gott jag kunde. De missuppfattade allt och satte ossi en gruppmedsex-åringar. lärarenpratade baraGrekiska,såjagförstod,men de vi gickigenom vartyp hur man skriver grekiskaa (α). vi satt och kolla när barnen ringade in a i grekiska ord. De värsta var att så fort läraren kollade bort så retade alla barn oss:O -.-. Sen, mitt i lektionen så var det dags för oss och gå ut och dansa grekdans . vi lärde oss två danser och fick sen prata med tre lärare där. De sa att de skulle fixa en privatlärare,så att vi lär oss på våran nivå ! ,jippie :D .senfick vi gå in till småttingarna igen och hon sa att vi skulle skriva ner det grekiska alfabetet! - (Linnea hade väldigt svårt med att skriva av det läraren skrev påtavlan då bokstäverna är nya för Linnea)xD
Grekiska alfabetet

Α α        Ν ν
Β β        Ξ ξ 
Γ γ        Ο ο
Δ δ        Π π
Ε ε         Ρ ρ                                               
Ζ ζ         Σ σ ς
Η η      Τ τ
Θ θ      Υ υ
Ι ι        Φ φ
Κ κ       Χ χ
Λ λ      Ψ ψ
Μ μ      Ωω
 
 Grekiska läraren+ två kaxiga, 6åriga greker.



sen var ju Cindy med och grävde i kycklingen idag-


Och så hade jag Linnea och Hannakul påtunnelbanan då Hannafoa när jag och Linnea "sov"

 

Countown- 8 dagar kvar, ochvet fortfarande inte vad jag önskar mig, skandal ! -.- :P

Grekiska lektionen gick åt helvete !

Äntligen hemma !!!
Den där Grekiska lektionen var inte något för mig, haha tror inte Nicole och Johanna var så nöjda heller.
Men har lixom aldrig läst grekiska bokstäver och så skulle man anteckna på grekiska, det var knas !! Förstod ingenting... Jag, Nicole och Johanna var där med typ 5 stycken 6-åringar. Lite pinsamt när dom garva åt en för att man var värdelös. Haha men ska dit nästa onsdag också för dom har tydligen fixat en privatlärare till mig, Johanna och Nicole. Hoppas den läraren kan svenska iallafall, annars blire lite svårt!!

Nu har jag duschat och precis käkat nudlar, va as hungrig!! Efter blir det lite plugg om Romatiken som ska redovisas imorrn. Ska försöka lägga mig tidigt inatt så jag kommer upp imorrn klockan 6.



Det var smarrigt med nudlar !!

//Pussar Linnea


Blandat ..

Nu ska jag på grekiska i 3 timmar, vet inte varför någon impulsgrej jag fick. Åker till Grekland varje år så kommer iaf få nytta av det. Men vet inte hur jag ska orka somna på tunnelbanan, hihi kan ladda upp ett foto på de senare. Fick et as gulligt sms från älskling igårkväll så ska väl inte klaga, är as glad :D
Han skrev att han älskar mig men inte haft tid att ta kontakt med mig, förstår de eftersom han håller på att flytta till volos.

Nicole ska dööö !!
5 minuter efter att jag kom hem plingade de på dörren, ingen hemma (ovanligt då man har 6 syskon) så jag var tvungen att gå o öppna. Gissa vilka som stod där om inte tre små somalier! Dom fråga om dom fick ta ut min katt och frågade om dom fick klappa Hussein?! Vem faan är Hussein va min första tanke ... De va tydligen en av mina kattungar som dom döpt. De andra hette Rita, Sara och Twinie. Asså skumma typer !!! Hoppas dom inte ska hålla på och terra mig nu ... I sånt fall så Nicole säg dina sista ord !!!


Hihi, får hoppas att redovisningen imorgon går bättre än vad de gjorde på träningen idag, annars kommer putte och hanna döööda mig !! Skulle redovisa i max 2 minuter, Men jag stod o konstant garva i 2 minuter och pratade i 3 min så ... får hoppas att jag inte får ett anfall imorrn (a) En STOR del var nicoles fel också !!

Måste dra NU grekiskan börjar ... Bloggar senare ikväll
Pussar Linnea

Hemma !

Nu ska vi snart på våran tretimmars grekiskalektion. Hoppas den är seriös och att vi lär ossnågot av den annarsär det ju fail.Den är ju gratis  :P . Jag och Linnea hann inte gå på centrum för vi satt kvar med Patrik och Hanna och plugga lite. under vår repitition av morgondagens fick jagochLinnea enrejäl fnitterattack!,

Sen sågick ju gårdagens önskning i uppfyllelse,bildbevis kommer !


Pussel chillar





//Nicole

Blandat !

Idrottslektionen- Idag ledde jag, Linnea, hanna och Linus en "halv lektinon", vi drog över på tiden(A), om KUS, orkar inte förklara vad det är igenså berättar bara lite om hur det gick. Lektionen vi höll gick jättrebra ! , alla satt tysta i gräset och bara lyssnade. men såvar det jagHannaoch Linnea som var där en halvtimme innan alla andra, det var för att sätta upp våran grupps tipsrund-lappar. men så var det dilemmat vi funderat över under (haha över under xD)hela dagen, hur skulle vi sätta upp Lapparna. olikt hanna så sa hon- vi löser det när vi kommer dit, typ på någon ica i hammarby sjöstad. När vi väl var där så kännde jag och Linnea attvi inte ville slösa några pengar, så vi körde en budgetvariant och fråga två byggmän  om de hade några spikar på sig. nej de hade dem inte, men en av dem lovade att han skulle sno några av snickarna, och de gjorde han xD. Så spikade vi upp våra tipspromenad frågor med en sten :)

Simningen- Idag följde Linnea med på simningen, honsomnade några gånger men det var kul ändå. Pappa hämtade oss och visade sen vart vi ska ha Grekiska från 5-8 imorn. jag vet, överdrivet lång tid:O.

IDOL och nytt plugg- Idag började idol auditions, och det är ju fan de bästa med hela idol. Kollade dock inte idag (simpsons (A)) men ska kolla nästa gång :P.

sen har det juhänt något mer :O , vi har fått massa nytt plugg. Jag som precis trodde allt var över. Fortfarande kvar vår svenskarevovisning, Två labbrapporter, kemi frågeskit(hittar inte ordet)! matte och Biologiprov nästa vecka. sen någon idrottsuppgift om  vad lektionen vi höll...Säger bara... god deam it !

Countdown- Nuär det jubara9 dagar kvar tillja fyller år, men vet inte vad jagska önska mig.! enannan sak jag inte heller vet hur jag ska fira. jag och Linnea ska iallafall ner till SKHLM-centrum imorn efterskolan och så ska jag kolla runt.

Dagens önskning- Hanna, sätt upp håret någon dag den här veckan! 

Sen var det lite sommarminnen, från Alonissos . självklart kommer det bilder som ingen sett, någon gång. 

Video På när Johanna hoppar från votsi, 25meters höjd. modig syrra !




Video på när Bush hoppar från votsi, lägg märke till kroppen:)


många Pussar //Nicole

Saknar !!!

Har igentligen ingen tid att blogga men va faan pallar inte sitta och mata in fakta om Jean-Jacques Rousseau ...
Väldigt mycket plugg nu jag blir galen, det som får mig att kämpa är min älskling. Ni som inte vet vem de är så är det min pojkvän som bor i Grekland. Jag vet att ni kanske tycker att jag är dum i huvudet som har en pojkvän i Grekland och jag vet inte själv hur jag ska ta mig till för jag saknar honom varenda jävla sekund. Har fått frågan varför jag inte kastar honom och satsar på en kille här, det är något jag vill men inte kan göra! Han är den ända killen som har fått mig att känna mig speciel, den månaden jag va i grekland var jag så glad jag aldrig har varit förut. Mina känslor till honom är obeskrivliga!! Han är den ända killen jag har känt så här för och bara genom att kolla in i hans ögon så får han mitt hjärta att slå snabbare. 10 månader kvar tills jag ska träffa honom, vet inte vad jag ska ta mig till !!!




Här är en bild från när vi precis kommit upp från ett underbart nattbad under stjärnklar himmel!!
Den natten kommer alltid att finnas i mitt hjärta ... 

//pussar Linnea

HAHA flum dag !

Idag har varit en riktigt flummig dag. Den började med att jag vaknade på golvet. Antingen hade Nicole haft en vild dröm och eller tvärtom, vaknade iaf av att Nicoles katt pussel bet mig i stortån. Inte kul !! Gick upp lite tidigare än Nicole för att tvätta håret, inte kul med fettigt hår. När jag duschat klart så hörde jag någon gå i hallen, trött som jag va klockan 6 på morgonen så var min första tanke självklart att det var Nicole. Jag behövde en handuk och gick ut för att be om den, men det visade sig att det var Nicoles mamma, det var lite pinsamt !! Där tar jag mig frihet och går upp och duschar hemma hos Nicole och dessutom hade jag inga kläder på mig. 

Haha lite flum under Kemin, Nicole rita !!
-Hanna: Jag har för faan inge affro !!

 

Efter kemin och coachtiden hade vi håltimma och skulle köpa mat på ica med matkorten:
Hanna: En baguette som vanligt!
Cindy: En macka och dricka.
Jag och Nicole: Kyckling, potatissallad, en tomat och en stor baguette!!

Haha när vi satt och rensade kyckling i skolan så stirrade alla, ettorna tyckte vi va störda!
Men de va lite kul och speciellt gott, vem tackar nej till ny grillad kyckling ??



När vi kom hem sen fick vi inte komma in i porten eftersom tre stycken små somalier satt i vägen och ville ta kort på en katt. När vi kom in tog dem upp katten och sa att den inte var farlig, vilket jag vet då det är min katt ...
Jag skyndade mig förbi och såg fram emot att chilla framför datan, men nej då hade Nicole tydligen bjudit hem dom tre små tjejerna till mig för att kolla på mina kattungar. Typiskt Nicole asså :/ Jag stog i en halvtimme och plockade upp och ner dom små stackars kattungarna för dem ville hålla dem och ta kort ! Gud inget liv dom gick aldrig och frågade om dom kunde få mitt nummer. Haha skumt men jag fick iväg dem tillslut och gissa om jag var arg på Nicole sen efter !!



Förlåt för den dåliga uppdateringen men har blivit bombad med plugg och det vet dom som går andra året på NV-linje !!


@ Pluggtajm

Nu är det pluggdags, tyvärr skriver Linnea om våran äventyrsdag-.- . Aja -
Idag hade vi ett spanska grammatik-test, men de gick bra. hoppas vi


 Nu sitter vi och skriver ett manus till gympalektionen imorgon ! :D . om jag inte får MVG p det får jaginte MVG i kursen :O , måste satsa drf harjaginte så mycket tid att skriva. men niska få två bider på Linneas fokus i bloggskrivandet! :




Fullt upp !

såå, nu är det dagsatt skriva lite och sluta pusha fram skrivandet. Vilket jag även gör med dom sista dagarna i greklandsdagboken ( en månad sen). de blir ju snålt med tid och så har man en förmåga att skuta upp saker (A)
Iallafall, ska berätta vad jag gjort hela helgen nu .


Fredag- Eftermiddags-vecka i skolan så vibörjade inte fören vid 10 i ett, såååå skönt :D. Jag, Linnea och Hanna åkte lite tidigare förr att köpa lite mat. hanna köpte nån färdig baguette, säkert kyckling-curry,och sin traditions-pucko. Jag och Linnea slog till, vi körde ihop båda våra matkort och fick råd med massor, 70 kronor! . vi köpte en stor ramlösa, en baguette, tre-packfestisar,två yoggi-yalla och nått mer (tror jag (A)). Vi satte oss med maten och plugga lite inför Biologiförhöret. Sen genomled vi tre långa lektioner innan vi sluta, runt fem.

Jag Linnea och Hanna sa Hejdå till Cindy,som skulle till en kompis i hagstra eller ngt liknande.Vi hoppasen på bussen och efter kanske 10minuter ringde Cindy,hon ville att vi skulle med henne och träffa en kille och hans kompisar. Linnea satte en gräns och sa: bara om vi drar efter 20minuter. Vi mötte henne i slussen och åkte sen vidare. När vi komfram så varde första vi stötte på en gubbe som ville prova Cindys högklackade skor, men han hade tyvärr lite för stora fötter.. vi kom fram tillhansportoch det börja regna. Vi väntade på dom som, turned out to be, han.Han presenterade sig som Chico  fick sina 20 minuter med Cindy. Han visade os sen vägen till bussen mot liljeholmen och böt för att åka hem. Jagoch Linnea hoppade avpå våran station och de andraåkte vidare.

Vi valde attsvänga inpå McDondals och äta middag.Även Johanna (syrran) kom nerspringande då hon hörde vad vi skulle äta. vi gick sen hem, Linnea hem till sig (gäster= fika) och jag oh Johanna hem. Jag och Johanna satt och kollade på tv medan timmarna gick. Ami ringde och sa att jag skulle komma p fest, det var i närheten men jag orkade inte. Sen Ringde Cindy och sa att jag skulle sova hos henne, det var ett mer attraktivt förslag.

Jag packade min väska och gick mot tunnelbanan. hon mötte mig i fittja, där jag även fick vinka till hanna, och vi åkte vidare till Alby. viträffade snabbt två tjejer hon kännde, Eva och Rita. "vi" bjöd hem dom till Cindy och även Natta kom över. Vi hade det mysigt tillsett killgäng kom över. Tjejerna drogsnart och jag och Cindy var ensamma med killarna. No details. tiden gick och dom åkte hem vid halv fem.jag och Cindygick och la oss på en gång:P

Lördag- Jag vaknade vid 10, av väckarklockan. Nu var det dagsoch gå på en lunch med simmare och gamla favvotränaren Gert, självklartgår jag upp tidigt för det. Cindy lämnade mig vid albystation och jag åkte intill Gullmarsplan. Vi åkte sen med bilar för att komma hem till Gert i Skogås. Vi hade det trevligt, och han bodde fint och hade typ årets trädgård :O , skitnajs! .jag fick sen skjuts ända till aspudden, thank god !, ochåkte sista biten med tunnelbana.

jag kom hem och snart kom även Hanna och Linnea. vi satte på musik och gjorde drinkar!. sen ville Linuskomma och det fickhan. Vi gick ner tillCentrumochköpte lite saker, jagköpte ostbågar(A)och Hannaoch Linnea dela en godispåse. Vi gick hemmåt och raggaäven på Cindy så atthonskulle komma över :D . först kom Linus och snart kom även Cindy. Vi hade en riktigt trevlig, rolig och mysig.. Kväll och jag och linnea fick även camma med några sjukt ssnygga killar. sen blev det dags för folket att åka/ gå, hem då mamma skulle komma hem från Spanien snart. jag blev lämnad ensam med katten och cammen :). när mamma kom hade jag dock krupit ner isängen men vakna då honskulle hämta sitt täcke (som Linnea lånat för två dagar sen). Sen somna jag(A)
våra underbart goda drinkar.

Söndag- Jag vaknade och kollade på simpsons/ Family guy ( I know bloggtid). Jag fick ettsms av en kille i Grekland ( hemig identitet(A)) som ville camma, och självklart gjorde jag det! :D. Sen smsa Hanna om att hon kommer vid två,shit en halvtimme. jag hoppa in iduschen och var klar när hon kom. även linnea kom uppmed Mållgan och Milla som hon varbarnvakt till.vi kom på att det skulle vara lättare att plugga om mållgan och milla hade några leksaker/en film attunderhålla sig med så vi gick ner tillLinnea. snart kom även Linus. Vi bakade, fikade och kollade på film och under tiden droppade Linneas familj in. vi upptäckte när vi skulle börja plugga attvolymen varför hög så vi gick upp till mig igen !. vi fick vårt plugg gjort och alla åkte/gick hem. Familjen åt. Linnea kom upp. Vi kollade påtv under resten av kvällen. Men nu villjagsova (avispå Linnea som  ligger och snarkar i min säng). Godnatt . puss:D //Nicole

Spece på tandgentbordet är trög omni inte listatut det !


Plugg


Hatar att allt plugg på jensen hamnar på exakt samma perioder. ibland sitter man me en matte läxa och ibland, som nu har man plugg i varenda ämne!
Till Fredag- Biologi-förhör.
Till måndag- spanska grammatik prov
Till tisdag- idrott, leda en lektion
Till onsdag- free !
Till torsdag- Redovisning i svenskan om romantiknånting
sen har vi typ matte och kemi till nästa lektion

Så glad att de är helg nu så man kan ta det lugnt och göra annat !


Bjuder på en bild från Grekland 09 från dagen vi var på milia , jag tycker den är riktigt mysig !

     ♥

haha,-->   Pussar // Nicole


Seg dag

Hej hej!
Idag har varit en ganska jobbig dag då dagen började med att jobba! Gud vad hesmkt det var att jobba, fick värsta livsångest. Nej men seriöst ska nog säga upp mig. Ett tips till er, bli aldrig telefonförsäljare!!! Men får se hur det blir med att säga upp sig, pengar måste rulla in på något sätt. Efter jobbat så åkte jag, Dennis och Amanda och åt pizza på Venesia, skolan började inte förnst 10 i 2. Skulle plugga med Nicole sen när vi kom hem men det blev uppskjutet som vanligt så ska äta med Nicole och Hanna imorgon innan skolan så får vi lite gjort då!

Måste bara påpeka att jag och Nicole är superduktiga som var ute och joggade idag också, hade självklart på mig dem sexiga jogginbrallorna (a).

Saknar min älskling så mycket !!! Ska ta och ringa honom nu !! <3<3


Äventyr

Ni har redan fått en liten beskrivning på dagen, men nu är det dags för det äventyr vi var med om efter.

Jag satt och kolla på 2and a half men så kom Linnea in från köket. hon hade fått ett inpulsryck och ville ut och jogga. 10 minuter senare stod vi utanför me varsin frukt. Linnea, med sin pappas tighta träningsbyxor. vi tog en lång runda på ungefär 1 timme och hamna tillslut på sätrabadet. varma och svettiga slet vi av oss kläderna och tog ett nakendopp i solnedgången. när vi sen sprang runt för att lufttorka så fick vi en stor svärm myggor runt oss så vi klädde snabbt på oss och tog kursen hemmåt.
På vägen hem tog vi en genväg, indianstigen, en riktig mjölksyr-backe! men än var inte träningen över. på hemvägen såg vi några gården-folk spela fotboll så vi joina på det ! i cirka två timmar höll vi på . efter det var det dags för en lång skön dusch !


Juste (I) - rolig händelse :
jag och Linnea kommer från fotbollsplanen och möter linneas syster amanda och pappa roger.
Amanda till linnea- vad mesig du ser ut i de där nike byxorna.
Linnea~ oh ow ! (tanke)
Roger- är inte det där mina brallor !
hahahha xD kunde inte sluta skratta !
Inget plugg blev det idag!

// Nicole

Gott med pannkakor ...

Hej hej !
Idag började jag skolan halv 1 väldigt chill med sovmorgon :) Typiskt mig och Nicole och missa tunnelbanan, (två stycken) Då vi var tvungna att gå in och köpa skavsårsploster till mig. Men vi hann till spanskan ändå.
Efter så hade vi kemi vilket var ganska okej då jag äntligen börjar förstå något, så det är inte så svårt.
Efter skolan så åkte jag och Nicole hem till henne och hade det väldigt mysigt på balkongen och åt mina hemmagjorda pannkakor, asgoda blev dem !! Nu ska vi plugga lite trodde jag iaf ... Nicole gick raka vägen och satte sig framför Simpsons, inte ovanligt!! Men seriöst så behöver vi plugga. På fredag är det något litet prov eller vad man ska kalla det i Biologi B, har någon Svenska redovisning om tidsepoker, hålla någon föreläsning för ettorna om KUS, Spanska prov på måndag sen måste i plugga lite matte. så måste plugga nu det ska bli en rolig helg och tänker inte låta helgen gå till spillo med en stor godispåse och matte C boken som förra helgen ...
Så nu ska vi plugga ... (efter Simpson) om jag känner Nicole rätt!

Lite mysiga bilder från balkongen !! Självklart på min hjärtapannkaka också.








RSS 2.0