Godnatt

Fyller år om 9 dagar nu !! Hurrej!!

Jusste något mer som är hurrej, Syrran klarade teori provet idag, hon ska köra upp nästa vecka tror jag!! Congrats ... haha hon har as svårt för att plugga och teori så jävligt glad över att hon klara det. Kanske slipper gå till stallet snart (a)

Nu kom mamma och pappa hem frpn bion så kan äntligen få somna...

Gooodnight !! Or greek style Καληνύχτα!!
Jag blir bättre och bättre !!

// Pussar Linnea


Då var det fredag igen !!

Äntligen helg!!
Fick tillbaka matteprovet idag och jag fick MVG så jävla glad, hehe först fick jag vg men gick och klagade och voila så trollade Linnea fram ett Mvg. Haha fattar inte hur jag lyckas men har gjort det 4 gånger den här terminen. Men jag hade faktist delvis rätt på sista frågan, räknade bara på ett annat sätt så fick lite bonus poäng och lyckades få mvg niiceee. Och jag fyller år om 10 dagar!! :D

Idag har varit en chill kväll, mamma och pappa är på bio så var tvungen och vara barnvakt men vem kan säga nej till att passa de här små gullungarna




Imorgon så blir det roligare, ska hitta på något med hanna och nicole. Det var längesen vi gjorde något roligt... Helgerna används bara till plugg! Varje gång vi umgås så är det plugg som gäller så nu faan ska det spåra ur lite !! Nej men får se vad vi hittar på kul kommer vi iallafall ha !! Det är tur att jag har er !!

// Pussar Linnea


Hej Nicole !

Hoppas du mår bra.
Jag mår toppen! De är jätte
höga vågor. Dom har dränkt mej
flera gånger. Vågorna. Det var bra att
jag fick den där bamse kramen innan.
För annars så skulle jag inte klarat mig!
Jag ska köpa en precent till dig.
Hoppas att du blir glad. Det finns
jätte söta katter här. Det är varmt
hela tiden. Men på kvällarna är det
lagom. det blåser härligt. Det blev
 ingen utsikt på framsidan men det är
en härlig bild. Älskar dig super
mycket. I love you ♥Hälsa Johanna
och Eva. Pussel så klart!

haha, vad underbart det är att rota igenom gamla brev :D, hittade det här från Linnea, några kärleksbrev, och en biiocheck på 200 kronor :D. Wiie :)

Jag och Linnea när vi provade klänningar idag:

  //Nicole


trööött !

Ingen kan fatta hur sjukt trött jag är nu. Skulle aldrig orka börja tidigt varje vecka. Förra veckan gick jag upp vid 6 varje dag. Sen var det samma sak under helgen då jag simtävlade. Sen gick jag upp tidigt i måndags oxå för att gå på fördjupning, och så idag, för heldag. Jag är helt död !. Somna nästan på tunnelbanan, det gick inte att träna heller x). Imorgon ska jag äntligen få sova ut !, ska bli grymt sköönt :D.

Matteprovet idag gick skit. Pluggat så jävla mycke så får man korsslutning på provet, kunde inte tänka. Antar att jag sovit för lite.

oh, juste, he is back :)

Godnatt zZzZzZz


Lättad !!!

Matteprovet är äntligen över !! :D
Kan koppla av lite, och det gick faktist bra med tanke på att kapitlet var as svårt. Men hela helgen gick åt plugg så jag förtjänar faan att få Mvg tycker jag.

Idag var en hemsk dag !! Vaknade med en jätte stor finne och inte nog med det så skulle man ha en vagel också skit kul dag!! Försov mig även, Nicole knackade på dörren två minuter efter jag vakna, så det var bara ta på sig kläderna och dra.

Har ganska mycket plugg, men det skiter jag i, i helgen ska jag ha en rolig helg!! Kan ta lite plugg på söndan.

Fyller år om 2 veckor :D !!!

Och det är bara 18 skoldagar kvar till JULLOV :D !!!

Nu ska jag kolla på Twilight med syrran, hon har inte sett den och hon vill se tvåan på bio så det blir lite mys sen ska jag sova LÄÄÄÄnge ... Börjar halv 1 imorrn :D !!

// Pussar Linnea

Tävlingen

Nu är den stressiga helgen över ! .
Igår simmade jag först 100 bröstsim. Fick 1,21 på de, vilket va typ bästa jag gjort på några år, inte pers, men börjar röra mig nedåt igen :D
Sen träffade jag Emily för att luncha med henne :), det blev grekiskt och jag fick tillbaka my precious:) , dagboken,som jag äntligen kan avsluta! :D
Sen gick vi tillbaka till badet, hon simmade 100 rygg och jag 100fjäril. båda gick till final som reserver ! ;D jag fick 1.13.09och det var pers ! :D
Idag simmade jag först 100 frisim, som jag persade på med två sekunder ! , 1,08 :D. inte så bra, men bra för att vara jag(A).
Sen åkte jag och Emily hem till mej och åt lunch och pluggade lite matte, Linnea var oxå här och pluggade. men vi hann inte så långt, snart skulle vi tillbaka till eftermiddagspasset och tävla igen. nu var Nikola med ! :D, min syrra. jag hade jättekul med henne idag, så kul att träffa henne :) . Fjärilen gick inte lika bra som igår, men fick 1,13 iaf :).
Imorgon bitti ska jag Hanna och Linnea till fördjupningen, vi ska vara i skolan klockan 9.Behöööver sömn :O . Godnatt :)

Nikola när hon var yngre :) ♥

//Nicole

Ska skärpa mig nu !!

Hej hej! Har inte skrivit på ett tag. Finns inga ursäkter för det men har varit grymt trött!! Fy faan asså alla ni som går i nian som håller på att välja gymnasie och vilken linje ni ska gå. Ett stort råd välj inte Nv. Vad har all gjort i helgen? Haft roligt antar jag... Men själv har man suttit hemma hela helgen och pluggat. Syrran och hennes pojkvän dennis haha denbo skulle ut till ingarö med hans kompisar och bada jacuzzi och chilla, frågade om jag ville följa med. Men man var tvungan att sitta hemma och plugga! Hemskt!

Därför jag inte uppdaterar så bra för det är bara massa tråk ni får läsa då. Idag fyller kusinen år, Grattis Jonathan! Kan tyvärr inte gå för måste som sagt plugga.

Hade tänkt att ladda upp en bild men datan ffuckar så tyvärr !!



// Pussar Linnea


uppdaterings-tjat !

Så, nu har många bett om uppdatering, och här kommer den x) . Sen ska jag försöka skriva oftare, och tjata på Linnea oxå !. 
  
   Nu ligger jag i sängen med min laptop och tvn, med idol på. Erik sjöng nyss, men tyckte den andra killen var bäst :O. Fasst hejar fortfarande på Erik . Och så sitter Martin Stenmark i juryn, kanske blir tagen som en medelålders besatt kvinna nu, men han är skitsnygg (A).

Direkt efter Idol ska jag sova, det är simtävling hela helgen och jag ska upp vid 7 imorgon ! . När en simtävling tar en hel helg, så börjar man planera nästa helg. Så nästa fredag ska jag äntligen träffa Helena ! , det ska bli riktigt kul. det var så länge sen, innan Grekland i sommras, saknar henne :) . Sen ska jag träffa Hanna och Linnea på lördagen, kommer inte ihåg vad vi ska göra men vi ska göra nått!. Sen så ska jag och Johanna hem till mormor och morfar på söndagen och äta köttbullar med makaroner och spela kort, saknat det. Mormors köttbullar och makaroner är dom godaste, när jag var liten ville jag alltid hem till Mormor och morfar och äta pch leka :D. Men nu har mormor fått alzheimers, eller hur det stavas, så morfar tycker det är jobbigt att ha henne i köket, stackarn :(. Aja, önska mig lycka till i helgen, resultaten kanske kommer upp ;D






Godnatt  // Nicole


gästinlägg

tja!

Nu äre så att dt är johanna som är här ;D medans min lekande lilla stora syster som ligger på golvet och skuter mig med en pistol och leker värsta agenten, så frågade jag henne om jag fick göra ett blogginlägg och det fick jag ;D

idag har jag varit i skolan och varit på heron city för att hämta ut biljetter till filmen 1012 som jag och jenny ska kolla på imorn :D hoppas den är bra den har ju fått olika kritik. Måste bara säga att skolan va skönt idag, börja 9:35 ( som vanligt ) och sluta 12:55, inställd gympa & svenska och vikarie i engelska, najs, världens bästa skola or what? Johanna <3 råsundaskolan (A)

aja nu ska jag sluta för nicole vill att jag ska titta på simpson med henne -.- sen ska jag ta ett bad,
hare bra :D <3

/ Johanna <3


Våra killar är så duktiga att dom van skol-dm vt 2009 <3


17/11

Råka lägga märke till att det är exakt 10 månader kvar till jag fyller 18 ! ;D, det innebär ungefär 8 månader kvar till Grekland :). men, most important, Linnea fyller år om 20 dagar :D, ska köpa present snart, fasst ska nog slå ihop de med julklappen. Fan, julklappar xD. måste man lägga ner så mycke pengar på juh, deam :P. Aja, har en månad och en vecka på mig :D, men direkt rfter är ju mellandagsrean-.-.

Imorgon är det grekiska, har faktiskt längtat. Det är bara jag och linnea som ska gå, och vi ska börja sjunga julsånger, vi ska visa power, som i dromos sången :). Sen har vi teateruppvisning i spanskan. jag ska vara häxa, som är förälskad i prinsen Linnea, el bomba sexual x). Jag och Linnea har förresten glömmt hämta häxnäsan i källaren, så det måste vi göra imorngon bitti, såå Godnatt :D


//Nicole

Trött på hösten !!

Är fruktansvärt trött på hösten! När kan julen komma, eller när ska snön komma? Inte så lång tid kvar hoppas jag ... Hösten är den sämsta årstiden. Det är så mörkt och kallt och trist. Man orkar inte med något, tappar lusten och motivationen. Man orkar inte gå upp och gå till skolan. Men det har jag blivit grymt mycket bättre på. Förra terminen hade jag typ 20 % frånvaro. Fy på mig!!! Nu har jag bara 2 h frånvaro, då jag glömde sjukanmäla mig :(
Men men vad ska man göra när Nicole står och stressar en vid dörren? Försov mig en gång och Nicole kom 5 i 7 och vi skulle gå 7. Hon tvinga mig upp och jag vet inte vad det var för ett mirakel men jag hann ändå!

Trött på hösten !!
Men jag gillar den här bilden, den är härlig på nåt sätt!

 

// Pussar Linnea


Klippt mig

Förlåt, men börjar bli riktigt dålig på att blogga men man har inte tid eller ork. Det ända jag är glad för är att jag fyller år snart, o då blire snart lov och woilla så har vi julafton !

Idag har jag färgat och klippt mig. Senast jag klippte mig var faan ett halvår sen, sparade till långt men inte så smart idé. Syrran kom på mig och sa att mitt hår var jätteslitet, så har kort hår nu ! Nästa gång jag ska klippa mig funderar jag på att klippa page, men jag är så feg. Tänk om det inte blir bra. Älskar hur Victoria Beckham hade sitt hår, vill ha så!



Det här var också jävligt coolt:
Men fråga är om jag Vågar !! Ska jag ?



// Pussar Linnea

Slutsålt

faaan :O , Filmen var slutsåld innan vi ens kom hem så det blev en pastasallad- och idol kväll!. Vi hejar på Erik, han är så söt :O.

Imoron hittar jag förmodligen på något med Linnea och Hanna, hoppas jag

// Nicole

Fredag om en kvart ! ♥

Nu är det inte långt kvar, till fredag, så jävla najs ! . Vi ska juse 2012, och ja jag är rädd för de, riktigt rädd. Att vi ska se den fredag den 13:e bådar inte heller gott x)  . Kommer ihåg fredag den 13:e, dagen innan alla hjärtans dag iår. Jag Helena och Jossan( Helenas syster) va ute och leta fest men hitta ingen fören morgonen efter :O. Det är den enda otursgrejen jag haft fredag den 13:e.

Jag har köpt en ny kamera, min gamla flög ju i golvet och skärmen la av. Den är fin och fungerar bra. den har touchskärm så de är inte riktigt rätt för mej, (klumpig), men den var billig så det blev bra :D. Sen har jag köpt skor också, ganska billiga faktiskt, och riktigt sköna !.

Har precis löst massa MVG-mattetal till Johanna. Vi hann inte plugga ikväll så hon får kolla mina lösningar på  tunnelbanan imorgon, och för hoppningsvis få mvg.
Sen har jag försökt få över bilder från datan till min mobil, men hur fan gör man de? , hitta förresten några coola bilder från stranden, en på mej när jag langar en ball pose, en till på mej (kakmonster och en JÄTTESÖT på Johanna.




 //Nicole


Länge sen

Ojj, det här var längesen men har inte orkat blogga ... Har ingen tid eller ork! Men ska försöka börja skriva lite mer. Igår hade jag kemiprov så har pluggat en hel del till det. Jag fick MVG!! Fy faan vad glad jag blev.

Imorgon är det ju redan fredag :D då har jag lovat att se 2012 med Nicole... Stackarn tror verkligen på det där. Men vem vet vad som händer. Haha som Danar tror på Illuminati, att man ska stoppa ett chip eller något i alla människor och att de styr världen. Äh det som händer det händer och det är menat att det ska hända, så tror jag iallafall, pallar inte gå och oroa mig för saker ! Lev i nuet! Hehe lev i nuet .. Ska jag säga, går faan och räknar ner till min födelsedag hela tiden! Vissa saker kan man iaf få längta  till tycker jag!


                                                   

// Pussar Linnea

Stress

Har precis Mailat grekiska läraren, jag och Linnea kommer inte på grekiskan på onsdag för vi ska på någon teater eller liknande på onsdag kväll, me skolan.

Kemiprov på onsdag, och jag har inte ens läst på. Provet är på 4 kapitel , har bara läst två, va händer me mej :O . Tur att jag har 4 timmars hål och massa pluggkompisar imorn :D.

Men jag ska gå upp imorn klockan 5 ! , för det är morgonträning. Sen är det idrott direkt efter. Men jag måste faktiskt träna imorn, för de är inte eftermiddagsträning ionsdag-torsdag, p.g.a Word cup i simning, dom stänger av hela badet.

Sen har jag och Emily dealat, inge mer godis , inget annat liknande, man måste ta trappor, och man måste träna så bra som möjligt, och äta bra ofc. För vi vill gå till final på aquarapid om två veckor, så vi kan äta tillsammans (A) . 

Godnatt!  Nicole  


Grattis Mamma !! <3

Älskade mamma blir 39 år idag !! <3
Grattis Grattis



// Pussar Linnea

Happy birthday (:

Grattis morfar på 83års-dagen,
och grattis Lina också.

 Morfar :)


 //Nicole

Flashbacks !

Fredagen var dryg och långmedsina fyra lektioner ! . Jag ringde till Anders (tränare) och vi kom fram till att jag inte skulle gå och träna idag, eftersom att jag är jätteförkyld.

Jagåkte hem och kolla på walle ,(A), på youtube, och gick sen på bio med Alice och Linnea, filmen, trubbel i paradiset,  var hyffsat bra. Man vill ju bara ha sommar när man ser den :O .Vi träffa btw Omar påheron! , hanskulle se sagogrejjen i 3D :) Så kom vi ut ur biografen och det spöregnade ute, backto reality . Bussen kom nästan direkt och  jag råkade ut för en imort som gick med mej halva vägen hem , inte kul!

Imorgon, eller idag, ska jag upp tidigt och gå på kursen man måste gå innan manfår övningsköra,kul...Efter detska vi iväg ochfira morfar, vilket viskagörapå söndag också.Sen måste jag plugga massa kemi också!, viktigt att glänsa de 6 sista veckorna på terminen. Det har gått så fort fram till nu,och nu är det bara en termin,lika mycket kvar, till sommarlov ! , se ett år kvar allt som allt ! :D.


Pussar Nicole (jag vill oxå(A))

Orkar inte mer !!

Orkar inte mer!! Allt går bara fel och har så mycket att göra.
Det ända jag gör om dagarna är att stressa mif inför prov och plugga konstant, jag står inte ut längre, och allt plugg lönar sig ändå inte. Jag bryter ihop snart och ger upp !!

Trodde att jag skulle vara stark och klara det här med Nikos, men jag orkar inte. Har försökt hålla allt inom mig och försökt gå med ett leende på läpparna, men det här tar verkligen död på mig. Trodde att jag var tillräckligt stark ... Men om jag ska vara helt ärlig mot mig själv så orkar jag inte längre !!

Jag dampar ut på små saker och bråkar med alla dom som jag verkligen bryr mig om. Jag mår verkligen skit nu, får försöka att inte ge upp och sluta satsa och hoppas på att något vänder !! Skulle verkligen behöva Nikos nu!!!



Ska gå på bio nu får försöka muntra upp mig lite, det går aldrig att ha tråkigt med mongo lillasyrran Alice !! Får hoppas att mitt sällskap står ut med mig då !

// Pussar Linnea

Schuuk

Imorse vaknade jag med halsbränna, så jag valde att ta en mucoagin-grej och gå och lägga mig igen. De var okej för mamma att jag stanna hemma, och hon är sjuksköterska så det brukar inte vara okej. Men imorn är jag tillbaka på banan igen ! (a).

Nu idag hade vi grekiska, vi var lite rostiga för det var ju tre veckor sen vi hade lektion. Så nuhar vi börjat med mer avancerad dans, och greksång-lektioner :O , vi sög. Det var hemskt, vi fick ett fnitteranfall när vår fula greklärare började sjunga, pinsamt.

Det snöade rejält idag!, fasst det blev bara blött och äckligt på marken, gillar inte snö.


puss / Nicole

BaaackK !

måste be om ursäkt, har varit så lat dom senaste veckorna och inte uppdaterat så ofta. Har gått och lagt mej tidigt, direkt efter maten. Igår vaknade jag vid 6, variskolan, åkte hem och sov, åkte och träna och åkte hem och sov igen x) .
Jag är inte de datafreak jag var tidigare, förr satte jag mej vid datan så fort jag kom hem och satt halva natten. Kanske beror på att jag inte har min bärbara längre, eller på att jag inte vill kriga med Johanna för att få datan, heller för att han aldrig är inne längre -.- . aja, jag ska skärpa mej och försöka skriva varje dag!


Pussar // Nicole

Äntligen !!

Med mycket slit och lite hjälp av vanessa så är den ny headern äntligen klar !! Tack så mycket Vanessa, du e bäst !! ♥

Den blev skit bra visst !!

// Pussar Linnea


Börjat rida igen !!

Är frisk nu !! :D Fast fortfarande lite ont i örat. Jag var och kollade när amanda tävlade igår, gick upp klockan 5 och idag gick jag upp klockan 6, så är skit trött !! Men men det var inte dit jag ville komma, jag saknade ridningen som faan när jag kollade på alla fina hästar och duktiga ekipage, så bestämde mig för att fortsätta att rida så idag red jag, det gick faktist hyffsat bra ! Kanske bara behövde ett hästbyte, tröttnat på att rida på karesse och tror att det var därför jag slutade förut.

Idag har jag börjat mitt nya liv !! Är superduktig (inte för att det gått så länge) men änsålänge är jag stolt ! Om det nu finns ett ord som heter ännsålänge. Imorse åt jag lättfil med en halv banan i, och till middag åt jag massa grönsaker, kyckling, o ris och någon thai sås. Joggade faktist också hela vägen till stallet. Det tog 14 minuter från skärholmen till stallet som ligger bakom toyota upp mot skogen, riktigt bra av mig tycker jag !!

My new life !! Träning och bra mat !!




// Pussar Linnea

RSS 2.0