:D

Hittade nyss låten som min kille sjöng för mig när vi var på en strand under stjärnklar himmel.. Efter vi hade våran dejt med nicole, johanna, nikos och vaggos.

Har letat efter den låten sen i somras så är skit glad att jag hittade den !! De är någon grek som har gjort den enligt vaggos. Älskar den ialafall .. kan inte vara för att världens underbaraste sjöng den för mig vah?!



Fucking love him !!! ♥



// Kisses Linnea

Lov

Har varit i dalarna och mellandagsrean och datan har varit avstängd hela tiden int ehaft tid för sånt !! Det var jätte mysigt i dalarna och fick massa fina julklappar och vi körde charader. Riktigt kul xD Min mormor skulle spela en en flygande elefant som var bög. Flygande elefanten var lätt att komma på. Men bög var inte lika enkelt. Istället för att spela fjolla eller något sånt så stod min mormor och körde charader med en rövknullande gjest! Haha den synen går inte ur huvudet.

Imorgon ska jag gå upp klockan 6 , ska till ericsdal med nicole och ska träna medans hon simmar. Sen ska vi hem till micke och baka bullar och äta pizza. En gammal tradition !!

Så måste sova nu godnatt ♥

// Pussar Linnea


Back there

Idag var jag och träna, det var typ en månad sen sist. men det gick bra ändå :), han sa att jag ska träna i tre timmar imorgon bitti ! :O oobra.
Nu ska jag snart åka hem till kusinerna , Sebastian fyller år idag ! :). Det ska bli kul men är sjuukt trött(A) . Grattis Bastian :) .

Imorn ska jag och Linnea baka bullar ! , hehe:P, sen ska vi typ träffa Hanna .

//Nicole


God jul

Såå var julen över, nu är det bara massa julmat kvar i typ en vecka.
Julen har varit perfekt och jag har fått massa saker :D, bilder från julen, och på klapparna kommer när jag orkar lägga in på datan :) .

Den 23:e kom pappa över och vi firade lilla julafton, bara familjen. Först kom tomten och vi öppna paket, sen kom det backupp tomtar :D, och vi öppna fler paket :) . Sen började mamma och pappa laga mat och jag hjälpte till med det medan johanna kollade på bingolottos uppesittarkväll som vi hade lotter till. Vi hann spela ettans bingo innan vi åt ! . Det var supergott:) Sen gick v i och spela tvåans bingo sen ************ och pappa fick bråttom hem innan det var dagsd för treans bingo. Johanna  vann två Sverigelotter ! :) . Efter bingolotto var det sagan om ringen! tack för kvällen !

Den 24, självaste julafton, åkte vi hem till mormor och morfar, enligt tradition. Vi fick problem med att hitta parkering så vi parkerade i en buske. Vi kom upp lagom till kalle anka och såg det!. Sen väntade alla på Åsa. Efter de klädde Sebastian ut sig till tomte, (ingen säger till johanna att de är han som är tomte). Vi fick alla julklappar och satte oss sen till bords:). Jag kom hem lagom till sagan om de två tornen.! :D tack för kvällen! :P

Den 25 sov jag till 2, REKORD :D . Jag och johanna satte oss sen i soffan och kollade på förortsungar som gick på tv... Sen gjorde vi iordning oss för att äta julmatsrester hemma hos mormor och morfar, med åsa. Det var mysigt :). Sen åkte jag hem och kolla på sagan om konungens återkomst, är förtrollad av filmerna xD. love em. tack för kvällen :)!.


Imorn ska jag träffa Hanna och Cindy klockan 8 för Mellandagsrean, phuuw, så inte min style , men hoppas man hittar något :D. Sen ska vi på traditionsmiddag hos Lotta och pojkarna... (internet) ... och så ska jag till Cindy på kvällen och hitta på något :)!.

Bilder kommer ! :)

God jul och god fortsättning , / Nicole

God jul :D

God jul allesammans :D !! ♥ Dagen har varit underbar och fått massa fina julklappar !! Imorgon ska jag åka upp till dalarna och fira julen med riktiga släkten haha nej men med stora släkte. Mammas sida, där man har alla kusinerna. Ska bli riktigt trevligt, att komma bort en stund är alltid skönt att göra !! Så kommer få massa mer julklappar imorgon också. Sen när man kommer hem från dalarna så ska man göra av med alla pengar. Hallå?! Mellandagsrea,, me love !!

Hoppas ni alla haft en underbar jul !!

// Pussar Linnea


Nytt tema

Var tvungen att sätta in lite nyårstema ... Är faan nyår snart, får hoppas på att 2010 är minst lika bra ♥


Fullt upp

Inte bloggat på ett tag .. men de är stressigt nu dagarna innan jul och imorgon är det julafton !! :D
Presentköpandet e klart ;) Mamma ska få en jättefin kofta från vila, pappa ska få en tommyhillfigger morgonrock, till amanda har jag köpt två jättefina ögonskuggor på makeupstore, till gudmor köpte jag oxå en ögonskugga. Till alice köpte jag en jättefin bh från hm, fuck -.- kom på att hon läser min blogg .. men får hoppas på att hon är för upptagen xD Till milla köpte jag ett par as coola paljettleggings och två tunikor. Är hennes gudmor så måste lägga ut lite pengar på henne. Laddar upp bilder på de sen. Till alma har jag köpt ett par örhängen ... pallar inte rabbla upp all skit för har ju ett par syskon och kommer inte ihåg allt jag köpt ! Ska byta julklappar med kompisarna sen.. haha mellndagsrea xD Har slösat massa pengar nu ... fy faan. Men igår fick jag reda på att jag fårr jobb :D nice !! Ska jobba på torsdagar inne i stan och får 250 kronor i timmen så haha man kan slösa lite pengar nu ;)

Men i allt stress har man faktist hunnit med en hel del eftersom syrran skjussar nu för tiden ;) Hon skaffade körkort för en vecka sen kanske !! Så jääääävla nice !!!

Jultämmning som faan hemma .. julgran och hela köret bakat massa julgodis, julhandlat och så har vi gjort massa marsipan figurer och gjort pepparkakshus. Smällkaramellrna hänger i granen så klart . Så fick jag mail av min lärare där de stod att jag har mvg i kemi .. läser kurserna på halvår så får mina betyg nu. Fy faan vad skönt !! Life is underbart nu. Det ända som saknas nu är killen ... Gud vad jag vill ha han här !!!



Ska slå in lite julklappar nu! Ciao

// Pussar Linnea

Nicole´s "2009"

2009 går mot sitt slut..

Har du haft ett bra år?
Året var bäst :)

Har du fyllt år än? 
Japp i september :D

Kysst mer än två på samma kväll?
jo !, men de var i början av året !

Var vaken en hel natt?
Haha jora ;)

Campat?
 Japp, med Linnea, johanna och Micke

träffat någon som förändrat ditt liv?
Mr M förändrade en del! :)

Vad har du tänkt på? 
grekland, plugg, pojkarna och vänner (A)

Sovit i någon annans säng? 
hahaha, ja såklart :D

Skaffat jobb?
Sommarjobb.. -.-

Lånat ut pengar?
haha, massor

Vart med om en bilolycka?
Nej, men motorcykelolycka däremot ! :(

Gjort något du ångrat?
Pelivakis och kottis! , bara att jag var med dom.

SENASTE

Senaste personen du kramade?

Morfar :)

Senaste person du ringde?
Linnea

Senaste person du pratade med på MSN?
Paul

Senaste du skrek?
bitch, till Johanna (A)

Senaste smset ?
Från Jocke, om träning ! :)

Och vad gör du nu?
Ligger sjuk i sängen, kollar på my name is earl, vet inte varför. Och ska sova snart, för äär sjuk!

fakta 10

vart bor du?
Skärholmen

Hårfärg?
Blond

Inditialer
N.P.H.T

Hårstil?
Plattar ibland , ibland har jag lockar

ögonfärg?  
ljusbruna

Längd?
borde vara 1.65 nu :)

Husdjur?
pussel <3

humör? 
nere , blev sjuk nu igen :(

vart skulle du hellere vara?
Grekland, turkiet eller något ställe som är varmt :)

vad var det senaste du drack? 
Julmust ! <3




Det var de. jag är sjuk, mamma tog ett blodprov med vanlig nål :/, obehagligt. Ska sova , godnatt :D <3


Helgen

helgen har varit helt perfekt !

I fredags var jag, Hanna och Linnea och åt ute !, lyx:D,. Det var supergott och mysigt! Sen ååkte vi och hämta Cindy. på vägen träffade vi Herrens tjänare :O . Det är rätt internt. Vi träffade honom, i onsdags och han hade pratat hela vägen med oss om gud och kännts övertygande. Två dagar träffar vi honom igen, gud är vi dom utvalda ? nej men. Han gjorde någon andegrej på oss. . Aja vi drog iaf och hade underbart kul, Älskar er chicas :) ♥.

i fredags åkte jag och Helena hem till en man. det var riktigt mysigt. vi drack som fan. jag tog, en mjölkdrink ♥, tre andra drinkar, en shot, två exklusiva saker han ville bjuda på, sen så dela alla tre på en champagne :D. Men blev inte full, hur mkt han än försökte x). aja, vi börja vid 5 kanske därför :)
Vi hade det iallafall kul och ,ysigt, som alltid med Helena ! ♥.

 Min ölskade mjölkdrink, och nått helena fick för att hin är laktosintolerant
 Vi flashar framför champagnen :P
 jag me en 200-kronorsciggar. Exklusivt att ta den till champagnen !:P
 Bara älskar dig ♥.

köpte gran idag, bild imorn ! :)

Nicole

En bra start på lovet :D

I fredags så firade vi min födelsedag :D Vi gick först och åt på mongoliska eller vad de heter (a) buffé och det var super gott :D Sen åkte vi till cindy och hade det trvligt där och sedan åkte vi hem till hanna o sov. Tack Cindy, Hanna och Nicole för att ni finns och gjorde en super rolig dag !! Älskar er !! ♥

Lite bilder:














// Pussar Linnea


2012

Linnea och jag var och såg 2012, och jag kan säga tt jag trott på det sen Ali berättat om det, i typ 8an. Men filmen gjorde så att allt blev mindre troligt. känns skönt (A) , aja jag och Linnea tog iallafall hand på att vi ska supa oss fulla den 21 december år 2012  :D,


Sen hade vi massa kul i snön på vägen hem :D. Linnea fixar bilder x)

Fullt upp i helgen :) :

Fredag: VAKNA SENT ! , Gå på skolans avslutning,LOV,  åka hem och duscha, ut och fira Linnea ! :D <3

Lördag: hem till Helena och baka pepparkakshusc eller va det var vi skulle göra, x)  och hålla på :D <3

Söndag: Träffa pappa och Nikola, och åka med dom och Johanna och köpa gran(ar) :) . Sen skulle vi typ hem till Anki

Måndag: vakna tidigt -.-, åka hem till mormor och morfar och umgås med dom och kussinerns ;D. Sen typ ikea och hela traditionen :) .

Godnatt påer :) ♥

Skolan e slut !! :D

Fy faan vad skänt nu är det äntligen LOV !!
klar med matte hemtentan, såå nice och igår gjorde jag kemiprovet som gick hyffsat bra faktist, trodde jag aldrig då jag inte pluggat mkt alls ... varit sjuk. Men om jag får mvg på de här kemi provet har jag spikat mvg i kursen, så de vore väldigt nice :D !!

Idag ska jag och nicole på bio, antingen ser vi luftslottet som sprängdes eller så ser vi 2012 .. inte bestämt oss än får se när vi kommer dit! Vi har trots allt sovmorgon imorrn ska ha julavslutning klockan 1. Och imorgon ska vi förhoppningsvis fira mig eftersom jag fyllt år !! Först ska vi gå ut och äta tror jag och sen blire väl röj nånstans, ska bli kul.

FY FAAAN VA NIIICE !! gått halva gymnasiet nu, inte lång tid kvar tills man springer ut mid sina studentmössor och gått ut gymnasiet.

ska fixa mig iordning nu och ska till heroncity snart !!

// pussar Linnea

snow (:

Idag var både jag och Linnea hemma och sjuka igen. hon väckte mej vid 11, usch ! , fick bara sova i 6 timmar ! så kläddde vi på oss och gick ner till centrum. Där köpte vi presenter till presentbytet imorn på grekiskan. på vägen hem snöa de som fan x) . Sen bakade vi morotskaka som vi ska bjuda på imorn på grekiskan oxå.

Skola imorrn :(

Har varit magsjuk så har varit hemma månda och tisdag, så nice !! Men imorrn måste jag till skolan igen och då har man kemi prov som kommer gå åt helvete, har inte pluggat ett skit !! :/ Och på torsdag har jag matteprov ... inte ens öppnat bolken fattar ingenting. Så jävla skönt att det är lov sen ... behövs verkligen !!!!!!

Haha sjukt läskigt, nicole skicka en bild o trodde de va jag först XD sjukt likt mig...



haha XD

kollar på film med lillsyrran nu .. sen ska man sova

// Pussar Linnea


:D

Igår var släkten här hemma på släktkalas då jag fyllt år. Eller de va bara min faster, mina två småkusiner, min moster och hennes man och farmor och farfar som kom. typ en fjärdedel av släkten kom. Men alla var typ magsjuka och låg hemma som jag gör nu :(

Men jag fick ialafall massa fina presenter, av farmor och farfar fick jag ett par skit snygga byxor och ett solpuder jag önskat mig, av matilda och tobbe fick jag pengar och de fick jag av min moster också !! Su nu är man rik ... jobbade i lördags också, hjälpte till på amandas salong så där fick man lite pengar också !

av mormor fick jag en jättefin klänning och av annika fick jag också en jättefinklänning och en snygg topp. Kan lägga upp bilder senare om jag orkar. Men kommer få mer sen när släkten frisknar till.

Men den allra bästa presenten är att jag ska få ett till syskon !! :D
Är sjukt glad, då kommer vi bli 8 barn, så man får stötta mamma till hennes beslut och göra allt man kan för att de ska fungera. Älskar dig mamma ♥

Idag är man hemma o missar kemiprovet för att man är sjuk .. så får plugga till de hela dan nu eftersom jag inte pluggat något alls och fattar nada. Måste få typ mvg på de här för att ha ett spikat mvg i kursen !!

//Pussar Linnea  





Pluggsöndag 8-)

Nu är det bestämt att Hanna och Linnea ska komma över 3. Innan dess ska jag, mamma och johanna baka julgodis x) . Det ska bli mys, förutum att jag hatar att plugga. Vi har Kemiprov imnorn. Najs att jag bara behöver få g på de här, har bara fått massa vg:n så ligger på ett starkt vg. Sen har vi en biologiuppgift som ska vara inne vid 23.59 måndag natt, labbraport! , tufft x).






vi skojar Hanna, älskar dej ♥



I fredags var jag hos Helena ! :D. Först kom typ två imorter över som skulle se Idol med oss. Men dom satt och tjata på att vi inte skulle titta x).  riktigt tråkiga människor. Sen drog vi vidare til ******, han var en trevlig man xD. Vi to gdrinkar och lyssna på musik , fett mysigt var det ! :D . sen kom vi hem vid 6 och gick och la oss , tydligen hostade jag hela natten xD. •
Älskar att umgås med Helena (: , always up to something ! :D.



Sen pratar jag med en heelt ¡ underbar ! människa på msn. Vet inte hur jag fick honom. Men verkligen, ingen har varit så snäll mot mig nånsin :O , jag blir lycklig av att chatta med honom. Och han vill träffa mig så mycke, men problemet är att han har "apellas". Han knivhögg en polis när han var i Grekland så han får inte åka från sitt land längre.. :/. om polisen skulle hitta honom i ett annat land skulle han hamna i fängelse, och de vill jag inte !. Vi chattar iallafall varje kväll x) , hans ängel för alltid !




//Nicole

Bajs på matten !!

Vaknade imorse och kom på att, fuck de e nationella idag ... fy faan !!! Låg på MVG innan men nu när jag inte kommer få de på Nationella så kommer de kunna sänka mig. Visste att jag va körd så fick en snilleblixt (I) Gud kanske kan hjälpa mig xD




Svaret på den här kommer nästa vecka ... Förbered er än ARRGHH Linnea som river sönder matteboken kommer faan få IG. Nej kanske inte IG men gick inte alls bra va grymt svårt !! Blir faan glad om jag får VG och vanligtvis brukar jag bli skit sur om jag får ett VG !!

Helgen består endast av plugg. Har kemi prov på måndag med 4 nya kapitel som  jag inte läst. Biologi labben ska vara klar som jag inte ens börjat med !! Wish me good luck, I´ll need it !!!!

// Pussar Linnea


Plugg Plugg och Plugg !!

Nu sitter man och försöker plugga matte, nationella i matte C imorgon, men jag orkar verkligen inte plugga !! Har helt tappat lusten och behöver bara lov. Det får helt enkelt gå som de går. Sen får jag se om jag får mitt Mvg i kursen trots allt.

I onsdags var de grekiska och fyllde år i tisdags !! Fick en kamera, två klänningar och kläder och massa mer :D !! På söndag kommer skäkte o då får jag mer presenter. Jusste ska köpa en julklapp till på onsdag, julklappsbyte på grekiskan ... Och i onsdags så sjöng dem ja må hon leva på grekiska till mig :D

 
Linnea goes greek teacher xD


Pluggar ..


Nu ska jag faan sova !!

// Pusar Linnea

Människan är tillbaka i mitt liv igen ...♥


Schjuk

Idag har jag vart hemma från skolan. Vaknade me världens förkylning och halsont,  Stor huvudvärk och mkt ryggont. Jag stannade hemma från skolan, men jag gjorde knappt något hemma. Sen kom Johanna hem och vi vi plugga hennes matte xD, mycke roligare än våran :) . Sen tog vi ett bad och läste klart dagboken från Grekland :O. Måste skriva söndag & Måndag snart xD, innan jag glömmer. Fick massa flashbacks och de var massa saker jag hade glömmt. Sjukt kul (: De härligaste var att läsa om *privat* haha, men den roligaste delen var :
TILLSLUT hade han ätit klart och alla gick till hans speedboat. Då såg jag en fiskeman i badbrallor och sa : kolla vilket stort skrev han har. de andra höll med...Lite senare sa han : jaha är ni från Sverige? Han kunde svenska för hans gamla fru var svensk :O. Så fucking utskämmd xD. !

Sen stog det en rad från låten Kylie från Akcent, Som var ******'s ringsignal, och jag har tänkt på honom hela dagen då jag lyssnat på den. Sorgligt :(
Men nu loggade Musti in för min skull så ppuss hej :D <3

Happy birthday :D♥

Nu är det äntligen dags för den sista 92:an i klassen att bli 17 år. Hon har längtat som faan. Säger grattis till min bästa kompis, nu har vi väl kännt varann i cirka 16 och ett halvt år, men våran vänskap kommer hålla förevigt. Inget kan dra isär oss två, är glad att jag har dig som vän, och det vet jag att många andra oxå är, Grattis älskling :) ♥
(bilderna går att klickas på)

Linnea herself ;D




Lite bilder på mig och min Bästa kompis :D <3:




Hennes älskling och favorit, som hon vart helt trogen mot i 4 månader <3:


Linnea med andra, har man vänner så har man :) :


Pussar // Nicole

Happy nameday

Det är min namnsdag idag :D, både i Svergie och Grekland, så jag har fått massa xronia polla och grattis. Av mamma fick jag den senaste harry potter filmen! :D, och av pappa kommer jag få 500 kronor :). Jag och Johanna ska ge pappa tre par svart strumpor, som han önskat sig. Ja, det är pappas namnsdag på samma dag som min, alltså, jag firar ju på nikolaous (A). I grekland firar man namnsdagen mer än födelsedagen, eller iallafall har gjort. Det håller på att ändras nu, men man firar fortfarande namnsdagen väldigt mycke!. Därför får jag presenter på namnsdagen :).

Idag var jag och Johaanna hemma hos mormor och mioorfar för andra dagen i rad.trevligt. Vi åt god stek med potatisgratäng och spelade kort i timmar. Vi åt massa mandariner och Geisha. Sen kollade vi på en film som de säkert var 7 år sen vi såg senast, men vi kommer fortfarande ihåg massa repliker, sjukt kul xD.

sen vill ja oxå säga att jag fick MVG på biologin (A) hehe.

6/12-2009

 


Mamma äntligen hemma !! <3

Idag kom mamma och pappa hem :D !!
Fick ett par skor sen har dem säkert köpt massa presenter och julklappar till mig!!
Igår va mormor här och då fick jag min klänning jag velat ha, blev jätte glad!! Tack mormor ♥




Har inte gjort så mycket i helgen... Inte pluggat ngt alls heller för den delen. Var ute och joggade igår och idag, måste fortsätta att vara duktig. På tal om att vara duktig så fick jag MVG på mitt biologi prov, inte helt fel. :D

Imorgon så ska vi ha någon fotbollsturnering med skolan, ska bli kul och vi kommer vinna hela skiten :D Helt säker på det. Det står att de ska möta en nv klass så de tror sökert de spöar skiten ur geeksen. Men nej man ska inte underskatta oss. Iaf inte när jag e med med min jävla vinnarskalle !!

// Pussar Linnea

New moon

Igår gick jag, hanna och Nicole på bio och såg new moon. Den va skit bra !!! Jag vet inte varför men man sitter och dregglar för Edward. Tycker inte han är så jävla snygg om man tänker efter men han blev mycket snyggare än Jacob när man kollade på filmen. Kanske för att man stod på hans sida och ville att han skulle få henne.



Imorse var jag ute och joggade, känner mig riktigt suktig men får försöka göra det till en vana. Idag ska mormor fira mig och ska få min precent. Hon kom ner från dalarna så vi ska fira mig idag. Fyller ju år om 3 dagar !! :D

// Pussar Linnea

:D

Fyller år om 6 dagar! Skönt det ska bli att inte vara 16 längre -.-
Idag var det yrkesdag som nicole berättade om. Var ganska långtråkigt men slapp med kemin iallafall. Sen åkte vi hem och tog inte lång tid innan vi skulle till grekiskan. Börjar faktist bli riktigt bra. Förstår nästan allting när folk pratar med varandra. Inte illa ;)

Önskar mig en kamera när jag fyller år eller i julklapp så mer bilder på bloggen kommer det bli, det lovar jag!

Har varit lite deppig, så mycket plugg och det är det ända man gör, på tal om plugg äntligen klar med min svenskadebatt !! :D Men idag så vände allting är skit glad :D
Kan inte berätta varför... men vill verkligen, men men har lovat att inte berätta något än så det får vänta lite. Men är iaf skit glad !!

// Pussar Linnea


Veckan

Fredags- like planned, så drog jag hem till Helena efter skolan och träningen i fredags. Hon var ensam hemma i sitt hus på karlaplan. jag kom dit och vi snackade först. Sne gick vi och käka donken och köpte godis och annat till Idol :D. båda hejar på Erik ! :D. Sen var det dags att röja lite så vi tog oss en sup och började leta sällskap på helenas kontaktlista. Helt plötsligt, var de tre gäng som skulla komma över, men vi vasr tvugna att välja. Helena valde de som var roligast. Vi mötte dem i partyhattar i t-centralen och ungicks med dem hela natten. den ena var helt okej, men den andra var Dyngrak. Har aldrig sett någon människa varit så full nån gång, de var sjukt. även om de inte var världens sällskap så hade jag och Helena, vilket vi alltid lyckas med :D. Sist jag träffa henne var i somras innan Grekland, så behövde verkligen träffa henne :D.


Lördags-
Jag börja röra mig hemmåt vid 3 och mötte Johanna i Skärholmen. Vi hängde där tills Hanna kom och gick sen hem till mig. hemma hos mig lagade vi mat och spelade massa spel, vilket Hanna inte var speciellt förtjust i. Vi flyttade ut i vardagsrummet för att spela singstar, vilket Hanna föredrog mer. Senare gick vi ner till Linnea och hämtade två filmer, Click och Heartbreak kid, som vi kollade på hemma hos mig.
Söndags- På söndagen kom mormor, morfar och pappa för att äta mat hos oss, på kvällen. det var riktigt mysigt att träffa alla, vi åt gått och umgicks. Dom stanna till- och med och kolla på första halvlek i barca-real.
Måndags- jag gick ner och väckte Linnea, som försovit sig. vi lyckades komma i tid till skolan ändå. Men vi tröttnade, och sket i att gå på spanskan. Vi gick istället hem och gjorde våra grekiskaläxor. Efter det gick vi till ica i våårberg, ungefär vid 5, för att jobba. vi skulle räkna varor. och jag fick räkna schampoo-balsam hyllan :o, det sög :o, annars var det kul. vi tjänade vars 500 den kvällen.
Tisdag-vanlig dag
Onsdag- Linnea försov sig idag igen, suck.. Vi åkte till skolan, där det var yrkesdag, och gick på två föreläsningar, och en kurs om CV skrivning, eftere det gick vi hem, och snart till grekiskan, man märker hur många framsteg man gjort :D. till- och med sångläraren har börjat gilla oss xD.  hatar grekiska verbformer (A)

 

 

(o.O) Nicole

 


RSS 2.0