holymoly !

Halloween är slut om nån kvart såå, Happy halloween, och tack för en trevlig middag Hanna och Linnea, inte för att min pizza var god -.- .

puss/Nicole

Längtar !!

 

                                                  

Torsdag

Idag var jag på bio med Nicole, Thilde och Mållgan. Vi såg upp den va faktist bra ! Riktigt häftigt med 3D. Om en halvtimme ska jag och Nicole ner till centrum och träffa hanna, ska väl fika och prata lite eller något. Trevligt trevligt ...

Har varit ett riktigt segt lov, men men man ska ju vila upp sig lite, sen har jag varit sjuk för den mesta delen, har fortfarande öroninflammation. Fick tillbaka provet fy faan vad glad jag blev fick MVG, sjukt stolt över mig själv, men satt ju och pluggade 10 timmar dagen innan så förtjänar mitt mvg !!!

Nicole blev så avunsjuk på att Johanna fick välja en bild så hon tvinga mig och lägga upp sin favorit bild på min pappa XD !!



// Pussar Linnea

Tid över !

Idag, som alla andra dagar den här veckan, var jag uppe och träna vid 10. Så hemskt att gå upp -.-. Men Linnea och Johanna har följt med mig två mornar och simmat vars 1000 meter/ dag, great girls :).
Efter träningen idag gick jag och gruppen och åt, sen spelade vi laserdome, ja va jätteduktig (A), kom 10/26 haha :P.

Nu sitter jag och väntar på maten, som är klar snart :P . sen ska vi typ göra en spökrunda 8-), ja, Tilde och Simpn är här.

tror inte det blir träning imorn bitti, är sjukt trött ! .

//Nicole

Sjuk :(

Har inte bloggat på en dag men har varit sjuk som sagt, men när man väl blir av med magsjukan så får man ju öroninflammation hatar att jag alltid ska bli sjuk på loven !! Men trots att jag e sjuk så var jag och simmade med johanna två dagar, vi är as duktiga !! Hehe om man failade på beach 09 så varför inte satsa på beach 10 låter konstigt 2010 :P 

Idag lagade jag, Nicole och Johanna mat åt the pettersons. Lagade jätte god wok, trodde inte jag hade så bra skills inom matlagning. Men ni skulle bara veta. Lägger upp bilder på resultatet imorrn, ser riktigt smarrigt ut !!

Imorgon ska jag först till skärholmen och köpa en jättefin kjol, sen ska jag och johanna till stallet och filma när amanda rider. Sen måste jag till doktorn så jag kan få örondroppar.

En månad sen jag pratade med Nikos, fy faan vad jag saknar han !! Det är hemskt!!

Lite tråkigt och bara läsa massa text utan bild så var tvungen att lägga till en, frågade johanna vilken och hon sa att det här var ett måste !!

Haha Niklas och Pappa, Johannas absoluta favvobild !!



// Pussar Linnea


Det här suger !!

Jo hela min familj var ju magsjuka för drygt en vecka sen. Trodde att jag var lycklig lottad och slapp spy som en gris. Men nej jag hade bara den turen att bli sjuk efter alla andra, på lovet !! Superkul. Det enda jag har gjort idag, suttit i soffan under täcket och kollat på tv. Grymt tråkigt. Har inte spytt något nu under dagen men var uppe hela natten och spydde. Är superhungrig men det ända jag har ätit under dagen är en morot! Får inte i mig något annat utan att spy eller må illa. Det här suger verkligen !! Har gått ner ett eller annat kilo. Men det är så inte värt det !!! Mer orkar jag inte skriva, ska nog sova en stund nu.

Hoppas jag blir frisk till imorgon, vägrar att sitta inne och ruttna som jag gjorde idag.

// Pussar Linnea

Seg dag

Hej hej !
idag har det varit en seg dag! Ställde väckarklockan på nio för jag skulle gå ut och springa men jag somnade om och vaknade klockan 2 istället. Gick ner till centrum med Johanna, Nicole och Viktor. Dem åt på macdonalds men jag e så duktig och äter måltidsersättning. Har redan gått ner 2 kilo! Skulle byta mina träningsbyxor men de var helt slut. Nicole köpte någon neccesär och Johanna köpte ett par skitfina vinterskor och en hårsprej. Själv har jag letat överallt efter ett par skor men hittar verkligen inga !!

Men dom här är väl ganska fina, men kommer aldrig orka gå i dem där varje dag, vill ha typ ett par liknande som går över knät fast mindre klack, helst typ platta. Finns fan ingenstans.

Igår kollade jag på två riktigt bra filmer !! Bröllopsduellen och Baksmällan!! Min säng e på plats nu, sov skitbra i den och behöver inte vakna upp på golvet när nicole sover här :P

Ska säga hejdå till syster Alice nu hon åker till Barcelona i en vecka med Hammarby, så jävla orättvist !! Klockren bild, invigningen till Gothia cup. Knas Alice och hennes lag. Syrran spelar som målvakt !! Kommer sakna henne ♥

 

// Pussar Linnea


´Dagen

Idag blir de ingen lunch med Emily för henes bussremsa räckte inte, lite komiskt men vi tar de på aqua-rapid ist:D. Då ska jag få tillbaka min dagbok, Grekland 2009(A), har inte läst den änså är lite avispå Emily. måste skriva klart den oxå x) .


Vid 5 skavi åka tillmormor och morfar och äta middag :), måste passa på att umgåsmed dom,mormor fyller ju 86.
// Nicole


LOV !!

Fy faan vad skönt med lov !! Hade matteprov igår och det gick faktist jävligt bra !! Klarade alla tre mvg uppgifter så får hoppas att jag får mvg, igår kollade jag och Nicole på idol och monster till svärmor. Orkade inte hitta på något var astrött efter att ha pluggat hela natten innan provet. Nu har jag äntligen städat klart :D ! Mamma tvinga mig för hon har köpt en större säng till mig nu :D ...

Dagens planer:

- Ut och jogga

- Byta mina träningsbyxor som jag köppte igår, de var för stora

- Lämna in mina miss sixty jeans jag fick av mamma som va assnygga bara det att de var utsvängda så ska fixa till dem

- Hitta på något med Nicole kanske åker och solar

Sen får jag se hur kvällen blir !!

// Pussar Linnea



Sommarminnen med Cindy !

Åhh, fan va jagharsaknat att umgåsmed dej asså!, Vihade så jävla kul i sommras,  fast vi typ aldrig hann träffas:O, jagva i turkiet, du var i thailand jag drog tillgrekland, och sen börjatyp skolan. Men jag hittade några bilder,somjag glömt x), så jag lägger upp dom! :D

Först vardet de där ryss-gärnget vi ragga upp i Alby , haha, älskar när mannen på försa bilden började jaga dej, oförglömligt minne !

Sen hittade vi grekiska meloner på vivo

Sen var vi uta nån dag, de var typ chillkrök i parken.



Älskar Dig ! :)



//Nicole

Min nya bästis !!

har en ny bästa kompis, vi går tillsammans överallt. När jag ska gå på toa så följer den med när jag ska äta följer den med, den är med mig på tunnelbanan. När jag tittar på tv, sitter vid datan. Den finns med mig överallt. Det är min fucking mattebok. Det är hemskt !! Har pluggat matte i 7 timmar nu har prov i matte C imorrn. Fattar fortfarande inte allting. Pluggat som faan så jag hoppas jag får ett MVG nu !!


Bestäm gränsvärdet

lim       (1+h)^(1000) -1 / h 
h-> 0

genom att tolka det som en derivata !!


Den som hjälper mig med det talet är nog min Idol asså !! Har försökt med det snart i en timme, jag förstår knappt vad det är jag ska få ut av talet !! Aja ska nog lägga ifrån mig matteboken snart börjar faan bete mig som en psykiskt störd professor !! När jag klarade ett Mvg tal i skolan idag så typ ställde jag mig på stolen och började faan dansa av lycka ? Linnea du klarade ett mattetal du vann inte 100 miljoner på lotto !!

Ska nog titta lite på tv nu så min hjärna får andas lite innan jag sätter mig och krigar igen!

ska ladda upp videorna men problemet är att jag inte har en sladd så jag kan lägga upp till datan, någon som har en sån sladd jag kan få låna ? (a)

// Pussar Linnea ♥


Grekdans-uppvisning !

Nu har vi äntligen haft våran uppvisning för hela grekgänget. Vi fick lite konstiga blickar, antagligen för att vi ser svenska ut, men alla var jättesnälla och vi fick massa aplåder (A). Om de fungerar så lägger nog Linnea upp filmerna från ikväll :).
Först vardet dom minsta i första klass, vår gamla grupp, som skulle läsa dikter och sjunga. Sen hade dom ringdans,kaos. Sen var de dom äldre grupperna som hade teater, sång,sogor och en ringdans. Dom sjöng fett bra x):O . Sen skulle de äldre läsa texter, men våran lärare hade sagt att jag, Linnea och Johanna inte kan läsa så vi slapp. Sen så skulle vi äldre dansa, först 2 danser me de andra äldre, sen dansade bara vi tre en dans. Men det gick jättebra :)

nuär det snart höstlov,sen är det typ november och bara en månad kvar till december :O. I december är det lov igen,och då har halva året gått, bara ett halvår kvar till Greklanddå :O . Sen går det ju fort fram till våren ochvåren går ännu fortare. Hoppas fortfarande på attfå fira grekisk påsk nere I Grekland :D .  Sen äre sommarlov , hoppas på Turkiet , VILL VERKLIGEN, kanske jobba,  Och  SEN  årets höjdpunkt GREKLAND♥
'

Jag och Linnea var ute och promenerade en dag i sommras!
//Nicole

Tisdag

Idag hade vi våran biologireovisning !! Fick VG ++ man kunde bara få VG så är jävligt nöjd !! Läste bara igenom texten en gång igår så man ska inte klaga. Är hemma nu men vet inte riktigt om jag vill vara det ! Alla går runt och spyr och är magsjuka. Kan inte säga att det luktar så gott när man ska gå på toa. Hoppas bara jag inte blir smittad. Milla, Mållgan och Alma är sjuka nu men klarat mig hitills. Måste plugga Kemi idag har typ ett prov imorgon och det ska gå bra !!

Det är tur att vi har varandra Nicole !! Ni måste själv veta hur det är att ha en kompis som man verkligen kan vara sig sjölv med, säga vad man vill utan att det blir någon obehaglig stämning. Kan ha så jävla tråkigt tillsammans utan att det blir pinsamt och även kan vi ha så jävla roligt tillsammans. Det går inte att förklara hur mycket vi betyder för varandra ...

σε αγαπώ



Ska äta lite nu
// Ciao Linnea ♥


måndag

Ja, 4 dagar kvar tilllov men massa plugg, ofc :/.
En redovisning, somska vara imorn eller någon annan dag iveckan,omgruppen inte hinner redovisa imorn. Sen är det matteprov, och sen någon kemi förhörs,grej (A) .
på onsdag ska Jag Linnea och Johanna dansa grekdans för 500 pers :O, haha vi måste fan träna på dansen x) .


Sen är jag ledsen för att jag är så grinig och tjurig. Några vet vrf, jag mår inte bra helt enkelt.


Kram /Nicole

Städar

Gud nu var det dags att städa rummet, månadpengen imorgon ju. Nej men mamma tvingar mig att städa nu det ser faan för jävligt ut. Har städat i en timme nu men det är fortfarande helt kaotiskt på mitt rum !!

Efter en timmes städande, ser faan fortfarande likadant ut !!



Jag orkar ingenting nu för tiden, vet inte vad som hänt. Orkar inte plugga har verkligen tappat fokus, slutade rida idag orkar inte ens gå till stallet längre. Stallet var det stället jag gick till för att samla nya krafter och för att må bättre. Det var en paos från alla problem och livet. Jag slapp tänka på något. Nu när jag inte ens tycker de e kul så vet jag inte vad som ska få mig att må bättre. Plus så tappade jag min 500 lapp idag, that sucks !!! Nej men jag som redan var pank och inte köpt något till mig själv på as länge !! Går i samma tråkiga kläder hela tiden känns det som.

Jaja ska fortsätta städa nu måste hinna plugga också ... :(
Tycker att alla kan ta en städdag idag så ni kan lida med mig hur hemskt det är att städa !!

//Pussar Linnea


Nicole

Nu var det ett tag sen jag blogga, ! ja , har haft fullt upp.
Mår inte heller så bra, den här helgen har varit ett helvete, hände en sak i fredgas, sen tog det slut mellan mig och älsklingen ockå, we had our reasons :( . Vet inte, har suttit i sängen och inte orkat med någonting på hela lördagen och idag.

Idag fyller mamma år och mormor, morfar, åsa, pappa och Linnea är bjudna ikväll :D. Ska bli gott me Pappas lasagne, och kul att träffa alla också.

bloggar senare.

I tider som dom här behöver jag en vän som dig, tack <3

Mår skit !!

Har inte pallat blogga alls. Mår skitdåligt och allt går fel för mig nu ...
Helgen var bara drama drama ... Orkar inte berätta vad som hände men mår verkligen skit dåligt över det som gick fel !

Det är många som frågar över namnet "cantstandthis" jag hade till en början tänkt att blogga om mina könslor och ha det mer som en dagbok. Efter att jag åkte från grekland och lämnade nikos så har jag inte mått så bra. Nicole ville börja blogga med mig då ändrades planerna och det blev vår gemensamma blogg. Och vem hade pallat läsa om mina känslor så jag hoppade över den biten !!

Just nå mår jag skit och står verkligen inför ett dilemma. Vet inte hur jag ska göra med nikos. Har aldrig varit s¨¨ glad han verkligen lyste upp min dag. Älskar verkligen honom och det är de som är problemet. Det här tar faan livet av mig. Jag orkar inte gå och tänka på honom hela tiden. Men problemet är att jag inte kan lämna han heller, det går inte. Älskar verkligen honom. Vet inte vad jag ska göra ... Men men kan inte gå runt och tycka synd om mig själv det är bara att fortsätta plugga ... Redovisning på tisdag.



Ska försöka börja blogga mer nu

// pussar Linnea


Go Sverige !!

Va och kollade på matchen idag, sverige spelade grymt bra faktist!! 4-1 !!
Men gud Zlatan e verkligen överskattad, vad gjorde han, han gjorde absolut ingenting på plan!!
Han tabbade sig och missade några chanser, när han skadades och gick ut från plan så blev det mål. Sverige klarar sig utan Ibrahimovic. Som Nicoles pappa sa han är "en liten diva som står och väntar på att bollen ska komma till honom". Men Olof Mellberg spelade grymt bra !! Marcus beg gjorde även en snyggt mål direkt när han kom in på plan !! Det var ungefär 25000 där och 900 utav dem va albaner men ändå hade de skönaste stämningen på läktan !! Orättvist.

Några bilder:

 


En alban som ville fota med oss

Den här bjuder jag på, va faan 4-1 :D !!


Det var allt för mig för ikväll nu blire krypa ihop under varma täcket och mysa. Godnatt ♥

// Pussar Linnea

Nicole

Nu vardet ett tag sen jag skrev, skyller på att jag inte har tid+ grekiskadagar får jag inte ha datan-.-.
Igår var jag iallafall duktig(A), jag gick upp 04.40 för att träna :O , efter träningen så skulle vi gymma på idrotten. sen var det ju heldag.Jag och Llinnea åt Thai, jättegott, och sen var de två lektioner till, på tre timmar.
Pappa kom kvart i fem för at skjutsa oss till grekiskan som vi annars inte skulle hunnit till.vi hade någon pratövning idag, och den fick mej att insew vrf jag inte PRATAR grekiska i Grekland x().Måste träna. Jag kom iallafall hem vid halv nio, och åt och gck typ direkt och la mej x) .

Idaag är de skola, några lektionr, men de är kul för i ska ju filma :D . Sen skajag och Linnea på Match :D, Sverige-Albanien, Vi var bara tvugna att gå på den (A).



// Nicole♥


Måndag

Idag så var jag och Nicole och solade, lite brunare blev man !! Skolan är skit slapp nu när vi har något projekt med kemi och biologin. Ska börja filma imorrn, kommer bli roligt, Zake spelar värsta dr.evil som ska döda Kajsa genom att försura hela hennes kropp. Haha skum skit ... Det var verkliiiigen inte jag som kom på handlingen (a) !! Men det ska nog bli skit kul, jag ska spela någon ängel och Nicole djävulen som berättar för och nackdelar och giltighet med att utföra experimentet.

Fick tillbaka svenska resultatet idag. Fick MVG blev skit glad! Får plugga Kemi och Matte ikväll också så jag spikar mvg på de proven också. Trodde det va chill nu när vi hade projektarbete men kom på att vi typ har 4 prov och skit till nästa vecka så måste plugga ... Faan vad jag längtar till sommarlov !! En bild från förra skolavslutningen, skulle önska att man kunde spola tillbaka tiden till då!!


Ska till stallet nu, måste dra nu för då får jag snål skjuss med pappa !



// Pussar Linnea


Tröött !

Sitter här nu, trött som fan men kan inte sova !
Gått upp vid 8 i två dagar nu för att simtävla. 100 Fjäril gick bra men 100 bröst gick åt helvete... nu ska jag börja träna bra känns fan hemskt att jag simma rsämre än för 4 år sen :( !
Nu har Bushskaffat frog-card så vi smsar oftanu :D wiie. Nu ska jag, Linnea och Johanna snart plugga grekiiska så Johanna hänger me på tisdag . !


Kraam / Nicole

Misslyckat !!

Kvällen blev misslyckad som faan, men det va lite roligt att det blev så himla fail. Vi trodde att vi skulle på någon fest eftersom hon förklarade så men nej, det va tydligen någon tjejmiddag med hennes alla kompisar. Lite pinsamt att vi va de ända som inte hade present. Man kände sig som en liten inbjudare som satt bland alla hennes kompisar och åt pizza. Aja sen va det dags för att gå på bio... Kollade på en skärck film i 3d det va lite äckligt men filmen va inte alls bra !! Men det va lite pinsamt att hennes kompisar satt och typ råflirta med en kille. Han sa att han inte va intresserad men ändå satte de sig bredvid och typ höll på... Lite pinsamt !!

Varför blir det alltid co när jag och Nicole ska hitta på något. Tror vi ska gå på fest men hamnar hos anna med och en av Nicoles lillasysters kompis va där :/ Så det av hemskt sen när två av dem inte kom in när vi skulle kolla på 15 årsgräns !! Så himla fail.

Ska nog sova nu, men kommer inte kunna sova med alla blandade känslor. Är skit arg på Nikos som aldrig hör av sig !! Är besviken på att kvällen blev som den blev.

Här är iaf en bild på mig från kvällen. Amanda gjorde en söt fläta !!

Faan så ser man inte ens flätan ... :(



Nu ser man flätan :D


Ska försöka tränga undan all ilska och försöka sova nu !! Ska upp tidigt imorrn och ut och springa så kommer jag säkert må lite bättre eftreråt.

// Pussar Linnea ♥


Helg

Igår va jag med therese och Nicole kollade på idol sen så kollade jag och therese på en film. Båda dem skulle upp tidigt idag så vi hade en chill kväll istället !! Idag var jag i centrum och köpte ett par jeans. Dem är as sköna :D !!

Idag ska jag och Nicole till Anna vi får se om det blir kul ... Nu ska jag ner till skärholmen med syrran, va nyss där :( Men hon fixar mitt hår om jag följer med henne .

Bild på mig i brunt hår. As dålig bild från mobilen men men .. tyckte att ni skulle få se hur det blev :D



// Pussar Linnea

Tävling

♥Kuul , kom på ,eller Anders sa, att jagska tävla i helgen. klockan 9 både lördaag och söndag -.- . Då kan man inte dra ut på annat skoj. ajafår satsa gärnet, så de inte känns för onödigt. har saknat sovmorgonar oxå, nästa vecka äre ju, Håkangalan, man vet aldrig hur länge man får sova då x/ .

Ja, som Linnea sa slingade jag håret idag, ljusare. De ser ungefär ut somnär det är solblekt, inget märkvärdigt (A) .  Nu saknar man ju bara brännan.-.- .





Hatar att hjärtat går snabbare när jag ser honom :/


Kram/Nicole


Brown

Nu har jag färgat håret !! Back to brown again. Blev faktist riktigt nöjd med håret. Lägger in en bild imorrn orkar inte hålla på och överföra bilder nu. Nicole slingade håret det blev också skit bra. :D De får ni se imorrn med.

Hade svenska prov idag, det gick fakrist hyffsat. Får se hur resultatet blir sen.

Imorrn är det fredag, äntligen !! Faan vad skönt, på fredag så har jag inte direkt planerat något än. På lördag ska jag och Nicole på fest hos Anna, om Nicole orkar hon har simtävling både lördag och söndag.

// Pussar Linnea

Godnatt a todos

Nu är vi upe hos Nicole och har precis pluggat klart svenskan. Har svenska prov imorgon, det kommer säkert gå hyffsat bra! Vi va även på grekiska idag, det är faktist väldigt roligt och vi lär oss mycket för varje gång !! Aja vi ska sova nu det blir upp klockan sex imorgon. Sen ska vi gå och fixa håren hos Amanda imorrn, Linnea blir brunhårig och Nicole ska fixa slingor om Amanda har tid.

En härlig bild på oss i Grekland. Saknar som fan !!♥



// Pussar Nicole och Linnea


Väntar på Linnea

Nu sitter jag här och väntar på att Linnea ska komma upp. Hon ska sova här för hon kunde inte gå upp imorse. Fick smyga ni i hennes hus och väcka henne imorse. 
 

Eller näe, fick nyss ett sms. Jag sover hemma. tack tack ;O .

Aja lägger väl in gamla bilder på oss ändå ..

Vi som typ sexåringar.  Ser ut som att vi hade någon planersr nått :)



Kanske var 13-14 här ?


Här var vi inte gamla, runt 14 .



 Grekland år 2006, små pluttar alla tre x)




När vi fick för oss att skaffa lugg / rött hår, och jag inte gick någonstans utan mina diadem. Pinsam period !




Grekland år 2007, lite sötare, fortfarande bästa vänner.




one year later, Grekland år 2008



Vandringen i sommras, osminkade om någon tycker att vi ser yngre ut ände föregående bilderna x)


Grekland år 2009, love it :) , längtar och saknar <3



Hoppas vi håller ihop tills vi dör <3 :) Från ett år - resten av livet :)

Love / Nicole
 

Duktiga Linnea har tränat !!

På torsdag har jag fått tid hos Amanda, ska kanske färga håret brunt igen !! Känner mig inte riktigt mig sjlv i ljust. Frågade pojkvännen men han sa att jhag va lika fin i båda, bra svar! Då vet jag ju verkligen vad jag ska göra. Faan vad skönt att syrran är klar frisör snart får det gratis !! Det va amanda som klippte Nicole så fint !! Och hon färgar och klipper jävligt billigt ^^ Nicole ska kanske lägga lite ljusa slingor i håret på torsdag samtidigt som jag ska färga ... Så om ni har en åsikt om hur jag ska ha mitt hår så får ni gärna hjälpa mig :D

Va och simma idag, känner mig asduktig. Först hade jag ett boxningspass med gympan på två timmar sen gick jag och simma i en timme... Hoppas jag fortsätter att vara duktig så kanske man får ett resultat snart :)

Jag i ljust hår


Jag i brunt hår !!



// Pussar Linnea


Trött !!

Håller lätt med Nicole det blir en tidig dag kväll idag måste sova, har ju heldag imorrn. Känns fel att jag sitter här och klagar att jag har heldag när typ alla går de tiderna varje dag. Aja man har ju blivit lite bortskämd med de här tiderna. Slutar lixom 10 över 11 på torsdag och sen vecka så börjar jag 2.

Kom nyss hem från stallet som jag gick till fast jag inte orka. Gick jävligt bra idag så vet inte om jag ska sluta eller inte. Men har lite tappat intresset.

Slog på tvn och vad kommer då? Jo Svenska Hollywoodfruar fy faan vad jag stör mig på det pogrammet. Hur kan man kolla på det de är ju tragiskt. Aja byter kanal direkt har annat för mig än att sitta och kolla på den här skiten !!

// Pussar Linnea


Tidig kväll

Heej allihop :) 
 
Imorse när jag vaknade kände jag att jag inte sovit ut. det är de värsta med skiftande veckor, att man ställer in sig på att gå upp vid 11 en vecka och nästa vecka gå upp vid 6. det är skitjobbigt x)
Så idag på träningen var det fart4 pass och jag dog och mådde skit så det gick inte så bra x( . min tränare sa däremot att de var den bästa träningen jag gjort de senaste två åren... va olika folk kan tänka.
Nu ska jag gå och lägga mig om 20 minuter och snacka lite med Johanna (hon ska sova inne med mig idag), och ladda upp länge inför HELDAGEN imorn. Tränarn ville att jag skulle simma imorgon bitta, no way (A) .

Min älskling (:

Kram / Nicole

Släktträff !

Sitter i köket, där mitt internet funkar -.-, ska starta en film och kolla en stund innan ja går och lägger mig, börjar kl 8 imorn -.- ,


Nu har precis släkten varit här, eller aa den Lilla svenska delen. Men morfar las in på sjukhus idag så han kom aldrig hit :(. Det var iaf trevligt och så länge sen, saknat det :D

Sen var de ju kanelbullens dag, eller bulledagen som Linnea säger, men det blev inga bullar idag trots att vi har hela frysen full ! :P Istället blev det min goda morotskaka, den var rätt uppskattad under släktmiddagen (A). Det sorgliga var när jag bakade den. skulle knäcka ett ägg så var det ett litet fjäderdun på ägget x) :(

puss Linnie, han hör av sig snart av sig


//Nicole


Bullar !!

Nu är det dags att krypa ner i soffan med massa kanelbullar och kolla på topmodel !! Det är ju bulldagen idag, så alla förtjänar och äta lite bullar idag !!



// Pussar Linnea


Κυριακή - söndag på grekiska, har blivit duktig :D

Fy faan vad hemskt !! Skämmer ut sig som faan, men måste erkänna att vi hade jävligt kul !! Måste göras om någon gång... Kanske överdriver lite om Hanna, men alla vet att du gillade bilden på John travolta så försök inte !!

Aja nu ska man väl plugga lite, har svenska prov och biologiredovisning!!

Va mer än en vecka sen jag pratade med nikos, saknar honom som faan !! När kan han skaffa bredband eller vad det va han skulle fixa i sitt nya hus, det här suger iallafall... Vill vara med honom nu.

<3



// Pussar Linnea


Helgens galenskaper sammanfattat från ett annat perspektiv!

Tja tja kära cantstandthis-läsare! Jag är då Hanna, som nämnts lite här och där på denna blogg.
Tjae ni, denna helg har ju varit lite sjuk som sagt haha, tack för den dock tjejer, den behövdes! :D Ni har juredan fått se de mesta men det jag kommer stå till tjänst med är att lägga ut de videoklippen Nicole skrev om i ett tidigare inlägg! Som Nicole även sa, de är sjuka, riktigt jäkla sjuka! Hahaha XD

Men i alla fall, slut på onödigt babbel och let's get back to business! Men innan det vill jag bara varna är er att vad nu än Linnea skriver om mig på denna blogg är praktiskt taget inte sant haha,  hon har fått mig att framstå som någon annan och skriver till mitt namn för att få till lite extra krydda på sina inlägg! Dock älskar jag henne ändå<3 ;D

Aja, on with the show!
Linnea och Nicole "dansar" till First of May



L&N - You're the one that I want duet:



Det var allt för mig just nu! Nu ska jag börja städa och sedan plugga, tur att det är dåligt väder, annars ksulle man ha känt sig måttligt dålig över att behöva spendera dagen hemma!

Hoppas ni har en trevlig dag!

Hanna

Fluum

Nu har dom två sista timmarna gått åt till att vi fotat, filmat och fotoshoppap ! :P

Filmerna lägger vi upp imorgon, dom är sjuuka .

Här är bilderna :




Haha, Linnea som jack sparrow, och visst liknade det efter att Hanna suttit och fipplat med den i en halvtimme ?:D



Sen var det jag som charles ingvar jönsson, Hanna hade en perfekt outfit hemma :P .Hatar att de likna utan photoshop



Nu ska vi starta nästa film :D

// Nicole

Hannas place !!

Verkligen en mysig dag idag, Först gick vi ner till centrum och käkade mat, Nicole käkade ngn kinesiskmat som var as god faktist !! Jag åt en jättegod kycklingsallad och Hanna åt äcklig Sushi... Fick 20 kronor av Nicole om jag åt upp all Hannas Wasabi som jag höll på att spy av !! Fy faan vad starkt det va och min mage håller fortfarande på att sprängas inte kul ...

Sen köpte Nicole något Linne och en jättefin bh, sen köpte vi massa godis !! och en pepsimax (2) så att vi missade tunnelbanan !! Jävla pepsi. Han framför oss langa fram massa 50 öringar ... så de tog ett tag att betala. Sen åkte vi hem till Hanna och kollade på Grease, inte grekland som jag råka skriva innan!! (a) Nu sitter vi och myser här och pratar lite, Hanna sätter igång med lite dirty talk här ^^ !! Snart ska vi kolla på en annan film, får se vad det blir. Vi har 36 asbra filmer att välja emellan !!

p.s. Fick aldrig se Hannas bror. Det var jag som knacka för att få se honom, men Nicole den jäveln stack fram huvet iför -.- grrr !! Fick iallfall se hannas pappa ^^ Haha inte i hawaii kjol som jag fantiserar om !!

Det är exta mysigt att sitta inne o mysa när vädrar är dåligt ute !! Perfect mys timing.
Film vi ska se nu:




(Before) how Nicole likes it:


(After) - How Hanna likes it ^^
Haha Hanna älskar dig !!, du vet det !!



// Pussar Linnea

Nattchatt

Sitter och camar med en kille nu , Men de är rätt drygt så jag har hållt på med annat också :
Här fixade jag en bild på mig och Linnea, haha x)



// Nicole

Bion va bra !

Idag va jag först i skolan och innan det åt jag, Hanna, Nicole och Patrik thaimat !! Det var as gott, men as mkt man åt bara en femte del av allt typ , ska äta där oftare så kan man dela med Nicole !

Vi va och såg Flickan som lekte med elden, den var as bra tyckte jag! Bättre än första vilket alla sa att den inte var. Va as kissnödig och gick på toa under en spännande del, ville verkligen hålla mig men Nicole sa att jag skulle skynda mig och springa iväg. Gjorde det och sen kom jag tillbaka och då va filmen plötsligt slut. What a fuck ?! Trodde bara att de va nåra som gick ut men precis alla gick ut och sa att filmen va bra. Ofta filmen slutade där? Stod där arg och väntade på Nicole, sen hörde jag du kom in från andra biografen xD ...
Haha fail , missade en del av filmen (a)



Imorgon så är planerna att gå runt med Hanna och Nicole och titta på lite kläder, käka någon lunch och sen dra hem till hanna och mysa med några filmer, Nicole och Hanna tjatade om att kolla på Greece så det fick bli så -.-
Sen ska Hanna ladda ner något annat bra också !! Det kommer bli mysigt !!

// Pussar Linnea

- Freedag !

Nu har jag varit hemma från skolan ett tag. Gjorde ett omprov i biologinidag (:$ ) men de var samma som det första provet så det gick bra. :) . Sen gick skoldagen fort.
Det roligaste idag var när Omar Och Patrik satt och spela mitt och Linneas rast-spel,Bubble troubble. ! :D
 <3

nu ska jag äta sen ska jag och Linnea gå och se Flickan som lekte med elden på bio:) .

//Nicole

Fail !!

Kvällen blev verkligen inte som planerat men v hade as kul ändå ...
Efter grekiskan blev de snabba ryck, mötte Hanna i vårberg och gick hem till mig och käka tacos. Sen vi det fixa frillan och där va man klar, sen gick vi upp till Nicole och så skulle hon fixa sig, gick lite segare men vi blev klara hyffsat snabbt ändå. När vi skulle åka in så blev det ändrade planer hem o möta cindy i alby först. När cindy hade lagt på det sista sminket så var det äntligen dags att dra iväg, konkande på den tunga drickan... Taggad som faan var man iaf!

Träffade Billy i sätra och det va skit roligt på tunnelbanan!! Skrattade som faan, i slussen så mötte vi upp Julia, vi gömde all dricka som vi inte hade klunkat i oss på vägen. För vi visste att de skulle kolla så att man inte tog med ngt in. När vi väl kom dit så va de as lång kö. Vi stod där med tålamod ( massa kisspauser dock) Men efter en timme så berättade dem att de inte släpper in folk utan biljetter. Helt plötsligt så fick man inte köpa biljetter där. så jävla fail !!!

Julia hittade en säljare och fick gå in eftersom hon ville snacka med sin pojkvän som var där o så ... Sen hittade vi en till som Hanna köpte, fast hon väntade på att alla skulle fixa. Jag och Nicole fick tag i två till lite senare. Men vi gav upp så vi sålde två biljetter för 600 kronor. Háhaha blåsta jävlar !! Men sen när dom inte kom in för att de var för packade så började de jaga oss och ville ha tillbaka pengarna, Fy faan vilket drama. Nicole sprang, dem sprang efter. Jag skriker kuta med pengarna samtidigt som jag hoppar på den ena o slår han i ryggen. Tillslut blev dem as läskiga och dem tog tillbaka pengarna men vi fick 4 biljetter så vi tyckte de va okej då alla kunde komma in nu ... Trodde vi iaf .. Nu var det plötsligt för fullt så ingen vare sig man hade biljett eller inte så vi fick inte komma in. Jag och Nicole lyckades sälja våra biljetter till två asgulliga killar, tyckte verkligen synd om dom så jag visste att de inte skulle få komma in. De som var skitglada för att de hade lyckats hitta två biljetter. Precis när Billy skulle sälja sin biljett så ångra sig tjejen för hon hörde att ingen skulle få komma in så de var bara jag och Nicole som fick tillbaka våra pengar. Faan va surt för dem att slösa 150 kronor plus drickan.

Under tiden vi stod och vänta på att vi trodde vi skulle komma in så hade vi iaf as kul, jag Nicole och Billy stod o dansa turkisk dans för publik, lite grekisk dans dansade vi också. Fick göra det bästa av situationen. Jag kanske såg ut som en rysk hora under hela kvällen men va faan det var färgglatt smink på 80-talet!! Vi hade lika roligt på vägen hem !! Träffade bla. Hassan o Hassan ... Enligt Nicole xD Två tvillingar i våran skola.

// Pussar Linnea

Draft: Okt. 1, 2009

Innan vi gick ut !
 
Nicole, Linnea och Hanna!
 
Nicole och Linnea, Langar fjortispose

Linnea och Nicole, Ramlar mitt i allt

Nicole & Linnea, eller Linnea & Nicole ?

Nicole och Linnea , bjuder påsig själva

Nicole och Linnea, spelar Ballerinor!, failar

Hanna, Egofotar(a lá Linnea)


 

Nicole och Linnea, påväägLinnea & Nicole, har kul...
Cindy Nicole Hanna, Cindy var inte klar än
Linnea, hittat en heting påCindys data
Cindy,Nicole & Linnea, precis efter en olyckaNicole och Linnea, Påväg hem,Ö

RSS 2.0