tillfälligt avbrott

Vi kan tyvärr inte blogga jusst nu, av personliga själ. Vi är tillbaka den 2a Februari  Hörs då :)

//Linnea och Nicole

..

Igår kompleterade jag matten så nu har jag fått MVG i kemi a, biologi b, och matte c :D Är skit glad. Idag har jag först varit i skolan, var chill gjorde inte mkt alls. Sen åkte jag direkt till jobbet och nicole följde med, efter de 2 jobbiga timmarna så var jag ändå jävligt glad. 500 kronor för det är inte dåligt! Sen åkte vi till donken i slussen och åt för nicole skulle slinga håret hos amanda vid halv 9. De var 3 roliga timmar .. hade salongen för oss själva (a) Amanda fixade nicoles hår, jag färgade håret på dennis för amanda sa att hon inte skulle hinna. Och dennis tog hål på nicole i örat. där uppe. Haha han påstod att han hade gjort de flera gånger med pistol .. xD

Sen hade vi race tillbaka hem, jag och dennis åkte i dennis bil och amanda och nicole åkte i mandas bil. Hehe skit kul ..

Men nu ska jag och nicole sova snart !! Laddar upp lite bilder imorgon.. orkar inte överföra dom till datan nu.

//Pussar Linnea

Jobbat

Idag har jag haft mitt biologi test, klarade de så har mvg i biologi B , nöjd med det ! Ska ha matteprovet imorgon för kärringen kom aldrig. Så ska göra den imorgon.. får plugga och fräscha upp minnet lite imorgonbitti, börjar trots allt inte förns 2.

Idag har jag jobbat .. väldigt trött nu men det är värt sen när pengarna rullar in!!

Ska sova nu och när jag vaknar imorgon så vill jag att de är sommar ute !! :D <3



// Pussar Linnea


Sommarflirten

Nu sitter jag och chattar me sommarflirten, längtar  tillbaka till dom dagarna vi satt och chatta varje kväll till typ 4 på morgonen :(. Jävla skola som börja och förstörde den rutinen. aja, de var about ett halvår sen skönt att man har gått vidare. Nu har saker rullat igång igen. Massa plugg,

SHIT , glömt tiden ska vakna om 6 timmar !, hm make it 6 och en halv no make-up needed ! :D, gympa -.- Sorry för halffinished :Doch flummigt slut (A)

Puss (( Nicole

Livet rullar på som vanligt ...

Nu är måndagen slut och det är bara 4 dagar kvar till helg !! :D Imorgon har jag mattekompletering så om jag klarar den får jag mvg och så har jag något könsjukdomsprov i biologin så får mvg om jag klarar den också !! Jävligt nice .. Men får se hur det går imorgon.

Är fortfarande nere och deppig .. Dampar ur för minsta lilla grejen här hemma. Feel sorry for my mammie !! Älskar dig och det är inte menat att jag ska vara så här.. mår bara skit nu så inge illa menat om jag kan få dampryck !! Igår blev jag skitsur och fick damp för att de inte fanns någon purjolök hemma.. Börja bråka med mamma och pappa för de och slutade med att jag sprang ut och va skit sur !! Går alltid ut och springer när jag blir sur (a) ..

Faan killen förvirrar mig !! Han pratar med mig som faan .. Lägger till mina syskon och kompisar på facebook nu, som att han ska börja bry sig nu. Och så heter han, how i wish you were here på facebook. Vad faan hur ska jag komma över han då .. gud kan han sluta och bara tänka på sig själv !! När det ända jag gör är att tänka på honom :(

Imorgon börjar jag jobba .. ska bli nice att få en inkomst!! Får som sagt 250 :- i timmen, vem tackar nej lixom ?! Nu ska jag plugga lite och sen ska jag sova man ska trots allt upp klockan 6 imorrn och dagen börjar med idrott. WIHOO !! Så pigg man är på de!

Johanna, Nicole och Linnea i ett nötskal !! ..





// Pussar Linnea

 


Äntligen hemma !!

Nu kom jag äntligen hem.. har jätte ont i ryggen efter att suttit och packeterat upp alla smycken!! Så ligger i sängen och kan knappt röra på mig. Här är shortsen jag köpte på hm förut. Riktig sommarkänsla, vill ha sommar nu !!!

imorgon ska jag soova länge, sen ska jag gå ner till skärholmen och köpa en kjol jag hittade på rean och sen måste jag plugga med nicole!


Natti natti !!

Bilder från lovet!

Har inte orkat ladda upp bilder under under lovet men här kommer det från jul och nyår och kanske lite annat, kommer inte ihåg.

En god sallad jag och Linnea gjorde innan skolan sluta förra året, bara jag som blir sugen ?
Jag och Linnea på HeronPussel ockuperade på min jacka när jag hade bråttom
julstädat rum !
granen
back-up granen
Jag på lilla jul
Lilla jul !
Jag och pappa (A)
Mina julklappar från mamma,pappa & Johanna
Jag på jul
Johanna på jul
Julbordet och släkten !
Bevis på att jag var med (A)
Bevis på att Sebbe var med Bevis på att morfar med ! :)
Jag och mamma efter jul
Mamma och Jem på nyårJag på nyår, mormor, morfar och Johanna var oxå med :)
våra bananasplits idag :D
Och det här är typ en beskrivning på dagen x) , pluuggg, plugg , data , tv och njutning ! (huvudkliare) (A)


//Nicole

Trött ..

Nu sitter jag hemma hos annika och har precis jobbat klart :D .. Slipper göra ngt imorrn eftersom jag har suttit konstant i 11 timmar idag, började halv 1 och är klar nu. Så söndagen får jag ledig iallafall, eller ledig och ledig man ska ju försåts plugga matte :( . Men får hoppas att det där löser sig.

Ska ringa pappa snart så kommer han och hämtar mig då ska jag sooova .. har as ont i ryggen !! Men det har ändå varit hyffsat okej ändå, har kollat igenom hela deras nya kollektion och har valt ut lite fina saker jag ska få !! :D

Kollektionen

65115-123865115-1235

// Pussar Linnea

Hard times ..

Idag är det fredag men livet är inte bättre för det!
Mensverk... dumpad... syrran hatar mig ... Plugg ... Jobba ...

Fy faan för det här men men det är bara att stå ut! Får hoppas att det löser sig !!
Idag var jag och hanna med nicole till simningen .. fast vi är inte lika duktiga som tränade men vi pluggade iallafall! Satt med matte och kemi som jävla freaks fast en kille tyckte vi va skit söta och satt och garva åt oss xD !

// Pussar Linnea

About påsk! x)

Tillbaka i verkligheten igen, tillbaka i träningen !- bara ett halvår till sommaren ! . Kan kalla det nedförsbacke ! :D. Massa lovdagar typ ! :). Det ska bli så kul, Har hört att simgruppen kanske åker till CYPERN i påsk, på läger :D, grekiska delen av Cypern. inte för att jag har ngt emot den andra delen ... (A) . Aja, är så fucked up glad :D . De kommer ge mej nu krafter, typ i mitten av terminen ! :) . Så kan jag flasha me grekiskan (A)




Pussar Nicole


KNAS !

Idag har jag varit hemma .. gick upp klockan 6 för att åka till skolan som började 8. När man kom till skolan hade man tydligen en kompletering i matten första dagen, sjukt eftersom att den där jävla ingegerd sa att jag redan hade mvg i matte C. Smart som jag va började jag bråka med kärringen, jävla cenila kärring asså !! Hon blev skit sur på mig och fräste tillbaka.. jag lacka sönder ringde pappa och han körde hem mig. Tragiskt att man gnäller över ett betyg men vad faan .. min framtid. Klaga så slipper göra det där fucking provet. Har trots allt fått mvg på 3 av 4 prvov. Men ska göra något muntligt på tisdag.

I helgen så ska jag jobba för dyrbergkern, väldigt otaggad och måste plugga. Men det är ändå riktigt kul.. jag får se deras nya kollektion och får ju även smycken i betalning!

Så .. min helg som jag trodde jag skulle få tillbringa i sängen med täcket över huvudet, det kommer inte hända !! Min helg = Plugg,  plugg och plugg + jobb

Var nere i centrum med johanna senare och köpte ett par skit balla jeans shorts på hm för 249 :- Kan få se dem senare .. är så fruktansvärt kallt så vägrade sätta på mig shortsen och fixa ..



// Pussar Linnea


Tack !!

Tack för alla som ställer upp för mig och stöttar mig i det här, utan er hade jag aldrig klarat det !! Med ert stöd ska jag säkert komma upp på fötter snart igen. Har inte ätit eller sovit på två dagar nu men jag försöker.

Visste att det inte skulle funka med distansförhållande .. men det känns ändå hemskt älskade verkligen honom och han sa detsamma om mig. Han sa att vi är bara 17 år och livet behöver honom där och mig här och vi ska leva i nuet. Han har tydligen träffat ngn som han tycker om, men han sa att jag var han första största kärlek och jag kommer alltid ha en plats i hans hjärta.

Allt går skit för mig nu, har ett prov imorgon som avgör om jag får mvg i matte eller inte, men trots det ligger jag i sängen och ska sova nu.. orkar verkligen inte !!! Förut var det han som fick mig att orka.. när jag kände att jag inte orkade med livet eller hade ork för att sätta mig och plugga 5 timmar så gjorde jag det.. de var tack vare honom att jag hade en underbar pojkvän som älskade mig fick mig att orka.

Från Johanna:

Linnea, även om du inte känner att jag är ett stort stöd för dig så är jag de, jag kan inte säga att jag vet hur du känner och förstår hur du mår men jag har varigt med om samma sak så jag vet på ett ungefär och det är bara att ta livet som det kommer, ibland är det bra att tänka som muslim Oskar. Nu när du piggar upp dig lite måste du tänka på att ha roligt och göra allt du ville göra förut men inte kunde. du kommer hitta true love i sverige också, det är bara en tidsfråga, det kanske händer imorn eller om ett år, men den kommer komma, kärleken kommer när man som minst anar det, när man som minst letar efter den. Jag förstår att det är svårt att bara glömma han och allt han har gjort för jag vet vilken relation ni hade till varann, men det ända du kan göra är att sudda ut tavlan och börja leva ett liv i sverige, och inte i 11 månader längta till ett ställe som bara varar i en månad. Det är som att drömma en dröm när man åker ner, inga bekymmer bara leva livet. Det kommer bli svårt när ni nu träffas för du vet inte hur du ska reagera men han vill iallafall vara din kompis och umgås med dej. hällre vänner än inget alls, jag finns här dag som natt ifall du behöver någon att prata med, och jag ska lyssna och ge dig råd.. inte Douglas råd, utan bra råd. ta hand om dig gumman och ryck upp dig, älskar dig mammie. ♥

Tack så hemskt mycket för ert stöd, johanna och nicole och alla andra jag älskar er !!


// Pussar Linnea


Been gone for a long

Heej och gott nytt år alla :D (A) .

Har inte skrivit på ett tag, men nu börjar de verkliga livet igen , skola simning och pluuggg ! så då blir det blogga också.
Imorn är det skola och vi börjar vid 8 -.-! och så är det typ bara till nästa vecka "höstterminen" och jag har nått jävla extraprov i matte, fuck it -.-  .

Idag var jag med Johanna och Nikola på sydpoolen , suupermysigt :D. Vi ska träffas på söndag igen :) .

Nu för mina nyårslöften :

◊     Träna 4-6 gånger i veckan

◊     Äta godis på helger och fester

◊     Börja plugga tidigare

◊     Inte falla för/bli tillsammans med någon utomlands

◊     Satsa på att bli bra på grekiska !!



Pussar , hörs snart :)
//Nicole

The word love doesn't excist!!

love isn't easy love isn't fare, i love you but you don't care. A half year ago i meet a boy... Fell in love but as always you wake up and realize that it was to good to be true!! Well got to move on.. but i can't tell you that will be easy ...

Grattis syster !! :D

Grattis lilla skitunge som nu fyller 10 år vilket man inte kan tro när hon fortfarande väger 20 kilo, haha ser fortfarande ut som en liten 6-åring. Haha ♥ Älskar dig trots att du är världens jobbigaste skitunge !!



// Pussar Linnea

Skäms

Förlåt, men mitt bredband hemma e cp så internet funkar inte, vilket suger !! Är sjuk nu .. vilket också suger!! Men nu är jag hemma hos nicole och ska göra årsbok, vi har gjort en årsbok sen vi var små där vi samlar bilder och skriver massa saker om året. Sjukt kul att läsa sen !!

Nu är det nytt år och man ska försöka hålla sina nyårslöften vilket inte alls går bra!! Har redan brutit mot två av mina löften .. inte tänka på nikos och leva mitt eget liv här i sverige. Vilket inte alls går bra.. sitter här och lyssnar på låten som han sjöng för mig och tänker på han som faan. Och igår träffa jag en snubbe som var sjukt lik honom  vilket inte gjorde saken bättre !! Andra nyårslöftet var att äta bättre och börja träna, nu sitter man här och käkar godis och popcorn. Fy på mig !!!



// Pussar Linnea Klicka för att stänga bilden


:D

Gott nytt år !!!!

//Pussar Linnea

RSS 2.0