Misslyckat !!

Kvällen blev misslyckad som faan, men det va lite roligt att det blev så himla fail. Vi trodde att vi skulle på någon fest eftersom hon förklarade så men nej, det va tydligen någon tjejmiddag med hennes alla kompisar. Lite pinsamt att vi va de ända som inte hade present. Man kände sig som en liten inbjudare som satt bland alla hennes kompisar och åt pizza. Aja sen va det dags för att gå på bio... Kollade på en skärck film i 3d det va lite äckligt men filmen va inte alls bra !! Men det va lite pinsamt att hennes kompisar satt och typ råflirta med en kille. Han sa att han inte va intresserad men ändå satte de sig bredvid och typ höll på... Lite pinsamt !!

Varför blir det alltid co när jag och Nicole ska hitta på något. Tror vi ska gå på fest men hamnar hos anna med och en av Nicoles lillasysters kompis va där :/ Så det av hemskt sen när två av dem inte kom in när vi skulle kolla på 15 årsgräns !! Så himla fail.

Ska nog sova nu, men kommer inte kunna sova med alla blandade känslor. Är skit arg på Nikos som aldrig hör av sig !! Är besviken på att kvällen blev som den blev.

Här är iaf en bild på mig från kvällen. Amanda gjorde en söt fläta !!

Faan så ser man inte ens flätan ... :(



Nu ser man flätan :D


Ska försöka tränga undan all ilska och försöka sova nu !! Ska upp tidigt imorrn och ut och springa så kommer jag säkert må lite bättre eftreråt.

// Pussar Linnea ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0