Grekdans-uppvisning !

Nu har vi äntligen haft våran uppvisning för hela grekgänget. Vi fick lite konstiga blickar, antagligen för att vi ser svenska ut, men alla var jättesnälla och vi fick massa aplåder (A). Om de fungerar så lägger nog Linnea upp filmerna från ikväll :).
Först vardet dom minsta i första klass, vår gamla grupp, som skulle läsa dikter och sjunga. Sen hade dom ringdans,kaos. Sen var de dom äldre grupperna som hade teater, sång,sogor och en ringdans. Dom sjöng fett bra x):O . Sen skulle de äldre läsa texter, men våran lärare hade sagt att jag, Linnea och Johanna inte kan läsa så vi slapp. Sen så skulle vi äldre dansa, först 2 danser me de andra äldre, sen dansade bara vi tre en dans. Men det gick jättebra :)

nuär det snart höstlov,sen är det typ november och bara en månad kvar till december :O. I december är det lov igen,och då har halva året gått, bara ett halvår kvar till Greklanddå :O . Sen går det ju fort fram till våren ochvåren går ännu fortare. Hoppas fortfarande på attfå fira grekisk påsk nere I Grekland :D .  Sen äre sommarlov , hoppas på Turkiet , VILL VERKLIGEN, kanske jobba,  Och  SEN  årets höjdpunkt GREKLAND♥
'

Jag och Linnea var ute och promenerade en dag i sommras!
//Nicole

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0